Uruloki
Üye
-
Konu Sahibi
-
zaten nokia şu ana kadar hiç bir modelini iPhone'a karşılık düzeyinde üretemedi
Evet öyle hasan, işlemci gpu yarıştırmıyor n9. Yazılımıyla tasarımıyla iphone pratikliğini veren bir telefon.hayır nokia nın politikasına bakarsanız iphone 4 modeline karşılık bir cihaz nokia biraz geriden geliyor en hızlı samsung sonra apple htc en son nokia diyebiliriz he bu teknoloji olayı filan değil tanıtım olayı işte wp7 li cihazları nokianın iphone4s e rakio olucak
Yaklaşık 20 uygulamaya kadar neredeyse takılma yada yavaşlama belirtisi göstermedi cihaz. Bundan sonra kısmi yavaşlamalar yaşandı fakat hiçbir zaman donmadı veya açmamazlık yapmadı. Yavaşlamalar ise kesinlikle uygulamaları kullanılmaz hale getirmedi. Kabaca bir örnek, hiçbir şekilde Windows'ta yaşanılan "Yanıt Vermiyor" sonrası bekleyiş ve açılma çabası oluşmadı. (gibi)
200 tane uygulama açınca stabil kalıyor, hızlı kalıyor diyenler vardı bir de
arkadaşlar iPhone 4s tanıtıldı ve avrupada da en fazla ay sonuna kadar bütün sipariş veren herkes telefonu alıcak,nokia N9 u tanıttı aradan kaç ay geçti daha kimsede N9 yok,anlatmak istediğim nokia artık bi çok konuda geri kaldı ve bunu da toparlaması zor gözüküyor,telefon konusundada iPhone 4s şu anda piyasada lider telefondur,nokia bundan 3-5 ay sonra yeni telefonlarını tanıtçak,yeni diyorum ve 5 ay sonra gelcek olan modelleronlar da 4s i geçemiceğini düşünüyorum..Nokia artık bir çok konuda çok geride artık bunu herkesin kabul etmesi lazım,bu arada bn nokia düşmanı falan değilim özellikle N9 u bekliyorum ama nokia nın baya bi geride kaldığını görüyorum N9 u da iPhone 4s e göre çok ucuz olcağı için alıcam..
200 tane uygulama açınca stabil kalıyor, hızlı kalıyor diyenler vardı bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?