Medieval v2.2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
Medieval v2.2


Google translate çeviri:

Bu Ortaçağ bu tam sürüm, var merak SINIRSIZ düzeyleri için - bu doğru .. Sonsuza kadar!Mevcut kayıt Normal, @ Seviye 26095 oturur ... Yakında Android için küresel afiş ekleme!** Hızlı Ateş 'hile' modu. Gerçek bir deneyim için, 'Normal' veya 'Sabit' oynamak. Aksi takdirde, çok kolay bulacaksınız!Dünyada Ortaçağ ve Ortaçağ HD hayran kitlesine konuştum ve 2 MİLYON + iOS indirmeler sonra, Ortaçağ Android nihayet kullanılabilir!Ortaçağ Hoşgeldiniz - ona en güzel kule savunma. Çarpıcı grafikler, mükemmel ses ve bağımlılık oyun Tablet ve Telefonlar hem destekleyen destansı bir oyun deneyimi yapmak için birleştirir.Sadece Kalesi ve onur tehdit düşman kuvvetlerinin lejyon çeşitli şeytani Ortaçağ silah salmak için ekrana dokunun.Diğerlerine sihirli periler, bitkiler ve büyü bırakın - Ortaçağ onun saf ve en tatmin edici biçimde sert kale savunmadır. Nerede okçular ve zırh, bomba ve kayalar, mancınık ve kazan ... sizin kale ve namus savunması tüm dışarı savaş.Yorum:
"harika grafikler, gerçekçi sesler ve bağımlılık oyun arasında, hızlı bir şekilde kendinizi tamamen tarafından saat slayt gibi Ortaçağ dünyasında dalmış bulabilirsiniz." Puan: 4.5 / 5 - Macworld
"Geniş bir marj ile App Store üzerinde herhangi bir kale savunma oyunu en iyi grafikler." - Frapstr.com"Grafik çarpıcı cilalı gitmek ... renkler canlı ve ayrıntı düzeyini etkileyici." Puan: 5/5 - AppSmile.com"Uzunca bir süre için benim iPhone üzerinde kalacak bir oyun." Puan: 4.2 / 5 - AppVee.com"Bu herhangi bir yaş için harika bir oyun." 'En iyi' Verilen üst derece - AppReview.com"Harika bir oyun." - AppChatter.comÖzellikler:
• 4 Oyun Modu: bir parmak-vurma çılgınlığı için Kolay, Orta, Hard ve HIZLI YANGIN
• 3 Farklı Çekim Modu:. Otomatik Yangın, göster Arc, Sürükle Yangın
• savaş makineleri de dahil olmak üzere 6 farklı asker türleri gibi Mancınık ve hızlı süvari Raiders hareketli.
• Terzi kuvvetleri savaş sizin kişisel tarzınıza uyacak
gibi oklar ve güçlü çoklu-çekim alevli olarak • 8 Benzersiz silah - maksimum yıkım için kullanılabilir birden fazla yükseltmeleri her biri.



[video=youtube;RPmTpW7tmdw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RPmTpW7tmdw[/video]

Andorid 2.2+





 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Buğra

Buğra

Admin
linkleri kısa sürede eklemeniz dileğiyle paylaşım için :tşk:
 
BYFECI

BYFECI

Üye
Teşekkürler
 
x-scarface

x-scarface

Üye
Emeğine sağlık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt