Mecidiyeköyde Derbi Heyecanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Mecidiyeköyde Derbi Heyecanı
Maç skor tahminlerinizi de yazmayı unutmayınız.Bakalım kim tahmin edecek.
Benim tahminim: GS= 2 BJK= 1

Galatasaray ile Beşiktaş yarın, 2005'in son derbi maçında karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maç nefesleri kesecek. İşte muhtemel 11'ler:
09 Aralık 2005 14:05
<div align="center"></div>
Ali Sami Yen Stadı&#39;nda saat 19.00&#39;da başlayacak ve Digitürk Lig TV&#39;den naklen yayınlanacak maçta, kariyerinde ilk kez derbi maç yönetecek olan hakem Cüneyt Çakır görev yapacak.
Cüneyt Çakır&#39;ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Alpaslan Dedeş yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Mehmet Fatih Gökçe.
Öte yandan maçın hakem gözlemciliğini Murat Ilgaz, federasyon temsilciliklerini ise Hatip Çopur ile Haluk Çetin yapacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANIYOR
Ezeli rakipler, hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanlarla tamamlayacaklar.
Galatasaray ve Beşiktaşlı futbolcular, basına kapalı yapılacak antrenmanların ardından kampta maç saatini beklemeye başlayacaklar.

GALATASARAY TAKİPTE
Derbi maça ev sahipliği yapacak Galatasaray&#39;da bütün hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.
Ali Sami Yen Stadı&#39;nda büyük taraftar desteği altında oynayacak olan sarı-kırmızılılar, derbi maça Fenerbahçe&#39;nin 4 puan gerisinde, ikinci sırada başlayacak.
İki hafta önce derbide kendi evinde ezeli rakibi Fenerbahçe&#39;ye yenilerek taraftarlarını üzen &#39;&#39;Cim Bom&#39;&#39;, bu kez Beşiktaş&#39;ı yenerek, hem taraftarlarıyla barışmak, hem de zirve takibini sürdürmek amacında.

BEŞİKTAŞ YÜKSELİŞTE
Derbi maça lider Fenerbahçe&#39;nin 14, 2. Galatasaray&#39;ın 10, 3. Kayserispor&#39;un da 4 puan gerisinde, 4. sırada başlayacak Beşiktaş ise yeni teknik direktörü Jean Tigana ile yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor.
Fransız teknik adam yönetiminde ligde oynadığı son 2 maçı da 3-1&#39;lik skorlarla kazanan siyah-beyazlılar, derbi maçtan da galibiyetle ayrılarak, bu sezon ligde ilk kez 3 maç üst üste galip gelmek amacında.

GALATASARAY CEPHESİ
Galatasaray, derbi maç öncesi sakat ve cezalı oyuncular bakımından sıkıntılı bir hafta geçirdi.
Sarı-kırmızılı takımda kırmızı kart cezalısı Tomas ile sakatlığı süren Hasan Şaş, Beşiktaş&#39;a karşı forma giyemeyecek. &#39;&#39;Cim Bom&#39;&#39;da, ayrıca Hakan ve Ergün&#39;ün de sakat.
Takımla birlikte idmanlara dün başlayan Cihan ve Uğur&#39;un derbide oynayabilecekleri, Ergün&#39;ün kasığındaki sakatlığın tedavisinin sürdüğü, durumunun maç günü belli olacağı, dünkü idmanda alt adelesine darbe alan ve ödem oluşan Hakan Şükür&#39;ün durumunun da bugün yapılacak kontrolde netleşeceği açıklandı.
Teknik Direktör Eric Gerets&#39;in savunmada Tomas&#39;ın yerine büyük olasılıkla Yalçın&#39;ı görevlendirmesi, forvetteki tercihini ise, Hakan oynayabilecek duruma gelse bile, geçen haftaki gibi Ümit-Necati ikilisinden yana kullanması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Beşiktaş&#39;ta ise sakat ve cezalı oyuncu sayısı ezeli rakibine oranla daha fazla.
Siyah-beyazlı takımda kırmızı kart cezalıları Ailton ve Koray ile sakatlıkları süren Tayfur, Ahmet Dursun ve Gökhan, derbide forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Okan&#39;ın ise durumunun maçtan önce netlik kazanacağı bildirildi.
Siyah-beyazlılarda sakatlıkları geçen Sergen ve Tümer&#39;in oynayabilecek duruma gelmesi ise teknik heyeti sevindiriyor.
Son maçlardaki kadroyu bozmak istemeyen Tigana&#39;nın, Sergen-Tümer ikilisinden birisine görev vermesi bekleniyor.

OLASI İLK 11&#39;LER
Ezeli rakiplerin derbide sahaya şu olası ilk 11&#39;lerle çıkması bekleniyor:
Galatasaray: Mondragon, Cihan, Song, Yalçın, Orhan, Sabri, Saidou, Iliç, Ergün (Ayhan), Necati, Ümit.
Beşiktaş: Cordoba, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Mustafa, Adem, Okan (Sergen), Kleberson, Çağdaş, İbrahim Üzülmez, Ahmed Hassan, İbrahim Akın.
 


hidayet

hidayet

Üye
bir galatasaraylı olarak iyi oynayan kazansın diyorum
 
D3N1Z

D3N1Z

Üye
ben bir Genç_FB &#39;liyim (kendimce) iyi olan kaznsın
gönlüm bjk&#39;den yana
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Gs 1-2 BJK
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Bence berabere bitsin -0- en adili bu olabilir ama sahada kim iyi oynarsa o kazansın.
 

ahmet6600

Üye
arkadaşlar çok iyisiniz ya beraberlik falan bravo sizi kutluyorum ama ben sizin kadar iyi olamayacağım kesinlikle GS kazansın derim
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Galatasaray: 3 - 1 :Beşiktaş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
312
ANIL
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
272
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
375
DiaBLoS
Baydırman
Cevap
4
Görüntüleme
480
Baydırman


Üst Alt