Mazeret sel ...... :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
Mazeret sel ...... :(
HATLARIMDA KONTORUM OLMASINA RAGMEN ARAMA YAPMAMAKTADIR.SÖZ SİZDEYE EMAİL ATTIM CEVABI........İstanbul’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle, Halkalı bölgesindeki çağrı merkezimizde bazı sorunlar yaşanmakta ve müşteri taleplerine geri dönüşümüz zaman zaman gecikmektedir.
Sorunun çözülmesi için çalışmalar hızla sürdürülmekte olup, iletmiş olduğunuz konu ile ilgili Müşteri Hizmetleri Yetkililerimiz en kısa sürede sizinle iletişim kuracaktır.
 


Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
ilk defa böyle birşey duydum
 
er7705

er7705

Üye
:bann::bann::bann::bann::bann:
GÜLME KOMSUNA YÜRÜKSELL
 
darülmendep

darülmendep

Üye
Aynı olay bende de oldu şu an hattımda 1000'den fazla kontör var ve bu kontorleri kullanamıyorum. Mazeretcell:bann:
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
biz sadece iletişim kuramadık orada ölen ve mal kaybı yaşayan bir sürü insan oldu ALLAH şükür edip olayı anlayışla karşılamak gerekiyor :oke:
 

cool_eagle

Üye
sizde çok gaddarsınız. kontör kullanamıyorum knuşamıyorum diyosunuz, ama orda insanlar canlarını mallarını kurtaramıo bide kendinizi onların yrine koyun. demekki bişeyler olmuşki işlemler yürümyor. birazda böyle düşünün bence
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Selin boyutunu göz önüne alıp bir daha düşünmenizi öneririm. Anlayışla karşılamanız gerekiyor. Ben çekemem diyorsanız başka operatöre de geçme hakkınız bulunuyor. Ama hem şikayetçi olup hem geçemem derseniz o zaman sorunu kendimizde aramalıyız.
 
darülmendep

darülmendep

Üye
Üstteki 3 yorumun boş olduğu biraz önce ortaya çıkmıştır! Çünkü az önce 2 müşteri temsilcisiyle görüştüm ve Turkcell'in selden etkilenmediğini söylediler çelişki var bunların neden bir dediği bir dediğini tutmuyor. Ayrıca kardeşler bizde üzülüyoruz bizim demek istediğimiz neden daha iyisini yapmıyor bu Turkcell yoksa sele bir dediğimiz yok
 
imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
selden zarar görenler için göz yaşı döktük ve dua ettik inananki halen üzüntümüz var nedenine gelince 99 depremini yaşayan ve üzüntüleri göz yaşlarını sitemleri ve daha cok olan olayları yaşayan bir kişi için depremde yurt dışında gölcüge gelip ücretsiz görüştürme yapıldı ilk günler sonraları telekom ücretsiz görüştürme yaptı sonra türkcel seyyar vericiler koydu yavaş yavaş iletişim düzene girdi.AMA SONRA NE OLDU DEPREM BÖLGESİNDEKİLERDEN ½ 25 DEPREM VERGİSİ MUAF 2 SENE SONRA HER YER ½ 25 ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ ADINDA DÜNYANIN PARASINI KAZANDILAR VE KAZANIYORLAR..EEE ŞİMDİ KİM HAKLI DEPREMİ BAHANE EDİP TÜRK MİLLETİNDEN 1999 DA OLAN ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİNİ ALMAK MI.ŞİMDİ SELDEN ZARAR GÖRENLERİ İSTİSNA AMA ZARAR GÖRMEYENLERDEN DEVLETTEN VERGİ MUAFİYETİ VE DAHA COK ŞEYLER İSTENİYOR.ben bahane edenlere karşıyım.vodafone selden zarar gördü sözümüz yok ama türkcelin ne kadar zarar gördüğünü bilemem ama en kısa zamanda düzeliciğini temenni eder saygılar sunarım.
 

colaturka14

Üye
böyle şeyler olabilir.umudumuz en kısa sürede olayın çözülmesidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt