kum kзđiśi
Üye
Mayonez soslu kaparili söğüş
Mayonez soslu kaparili söğüs et malzemeleri
Kapariyi yıkayıp süzün. Tonbalığını iyice süzün. 1 kaşık kapari, tonbalığı, mayonez ve yoğurdu robotta püre halinde ezin.
Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin. Salata yaprakları eşliğinde servis yapın.
Bu yemeğin 1 porsiyonu 199 kaloridir. Mayonez soslu kaparili söğüs et artık hazır, afiyet olsun.
- 400 gr dana but
- 2 havuç
- 160 gr light konserve tonbalığı
- Yarım su bardağı light mayonez
- 1 su bardağı light yoğurt
- Tuz
- 2 çorba kaşığı kapari
- 2 taze soğan
- 2 defneyaprağı
- Birkaç salata yaprağı
Kapariyi yıkayıp süzün. Tonbalığını iyice süzün. 1 kaşık kapari, tonbalığı, mayonez ve yoğurdu robotta püre halinde ezin.
Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin. Salata yaprakları eşliğinde servis yapın.
Bu yemeğin 1 porsiyonu 199 kaloridir. Mayonez soslu kaparili söğüs et artık hazır, afiyet olsun.