MaxiCep sitesi kapatılır mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nuru TaşDemir

Nuru TaşDemir

Üye
    Konu Sahibi
MaxiCep sitesi kapatılır mu?
Burası benim daha çok küçükken girdiğim bir forum. İnternette en çok anım olan site. Dünyada hiç bir yerde olmayan konuları, anlatımları barındıran bir yer (Symbian döneminde GERÇEKTEN öyleydi, dalga geçen olursa 7-8 konu atarım, bunlara benim 2 konum da dahil). Türkiyede gelmiş geçmiş en samimi ortamı barındıran forum burası.

Ve canımı sıkan 2 mesele var. Bunlardan ilki, forumun maddi durum yüzünden kapanma olasılığı olup olmadığını öğrenmek. Aktif üye sayısı azaldı çünkü. İnsanlar artık bilgi paylaşmak yerine FaceBook gibi yerlerde kendi fotolarını paylaşıp daha "farklı" biri gibi görünmeye çalışıyor malesef... Çoğu insan yararlı bir şeyler okumanın ve paylaşmanın değerini anlayamıyor. Ve bu durum sadece türkiyede değil dünyanın her yerinde böyle, akıllı telefonlar aptal şeyler için kullanılıyor artık. Üye sayısı azalması forumun maddi sıkıntılarla karşılaşmasına sebep ola bilecek bir şey. Maxicep için böyle bir durum söz konusu mu? Bazı forumlar durduk yerde aniden kapatılıyor bu şeyler yüzünden ve o kadar konu ve emek boşa gidiyor. Eğer ki böyle bir sıkıntı varsa (ve ya ihtimali varsa) bir yerlere üyelerin AdBlock kapatmasını rica eden bir bildirim konula bilir. Ve ek olarak bağış için bir link konula bilir. Evet, aylık 1$ bağış bence foruma değer veren kullanıcılar için sorun olmaz (benim gibi düşünüyorlarsa). Bunun için Patreon gibi siteler mevcut.

İkinci canımı sıkan konu, üye silinmemesi. Geçen üyeler gördüm 2005 te kayıt olmuşlar ve 13 yıldır 1 kere uğramamışlar. Adamlar resmen bir dosyayı indire bilmek için üye olmuş ve teşekkür bile etmeden kaybolmuşlar... Bu üyelerin silinmesi gibi bir ihtimal yok mu?

Değerli zamanınızı ayırıp okuduğunuz için :tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 777448, Coolwhisper, fatihmenteş ve 10 diğerleri


Baydırman

Baydırman

Moderator
Maxicep kapanmaz bence.
İkinciye katılmıyorum belki yıllar sonra gelmek isteyebilir biri.
 
  • Beğen
Tepkiler: rear2011 ve evren3461
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Öyle bir ihtimal varsa abi , :agla2:. Moduna girdim zaten milletin ( arkadaş dediklerimin vs ) ne yaptığından ne ettiğinden fotoğrafından nefret ettiğim için forum ortamına bu siteye ve foruma üye oldum . Birçok faydasızlıkla dolu olan sosyal medya ( face , Twitter, ins) bırakıp geldim . Java ile ilgili birçok konu açmaya çalıştım ve açmaya devam edeceğim . Gereksiz üyeler bence de silinmeli . Forumda kimlerin aktif olduğu yayımlanmalı bence . Bir diğer konu ise forum youtube da daha etkin olmalı .
:cnfsd:Ben daha javadan symbiana geçecektim , symbian ın yanına android ekleyecektim . Bu forumdaki üyelerden yardım alacaktım . Konuları tek tek gezecektim . Kapanması söz konusu değildir umarım .
 
  • Beğen
Tepkiler: rear2011, fatihmenteş, evren3461 ve 2 diğerleri
Baydırman

Baydırman

Moderator
Sadece sormuş kapanacak diye bir şey yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: evren3461 ve MAERKEK
PALA.

PALA.

Üye
Kapanmaz diye birşey yok domaine erişim engellendi mi hava alırız. Bir çok sitede böyle kapanmıştır.
Hatta ülkemizdeki bir çok blog bile 2010 yılımıydı tam hatırlamıyorum dijiturkün şikayeti nedeniyle alakasız yere kapatıldı.
Malesef kim zenginse o haklı, daha iyi avukat tutar, kendini haklı çıkartır bir şekilde... Adblock konusunda site için pekte önemli olduğunu sanmıyorum, ne kazanacak o reklamdan site, gelen yok giden yok zaten.
Daha önce de söylemiştim maxicep sadece bir telefon forumu olmaktan ileri gidemiyor...
Oysa ki diğer forumlarda Telefon, bilgisayar, otomobil ve diğer elektronik ürün incelemeleri kırıla gidiyor...
@DarkredBlue61 bu arkadaşın paylaşımlarıda olmasa otomobil konusu yok forumda.

Millet bu foruma neden gelsin mantığı çıkıyor konu yelpazesi dar olduğu için. Misal adamların bir pc konuları var sadece antivirüsler için ayrı bölüm açmışlar hangi siteydi şuan hatırlamıyorum :hmmm mesela avast için ayrı bölüm, kaspersky için ayrı bölüm... Böyle olsa zamanla bu konuların içini dolduracak üyeler çıkar mı işte asıl soru birazda burada :hmmm
Özgün yazı yazabilecek üyeler çıkar mı forumda bir shitdelete, chip veya webtechno yada tamindir gibi niye olamasın ?
Chip forumunda adamlar pc yazılımlarını, incelemelerini paylaşıyor mesela burada niye olmasın ? PC konuları karman karışık malesef aradığın konuyu bulamıyorsun çünkü 3-5 kategorinin altında ne varsa...
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, evren3461, Symbianist ve 3 diğerleri
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Bu bir Komplo Teorisinden baska bir sey degil. Niye Sitemiz Durduk yere kapansin. Kapanacak bir cok site dururken MaxiCep Kapanmaz boyle bir sey soz konusu degidir.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
PALA.

PALA.

Üye
Bunlar bir takım uydurma laflardır :sirit:
 
Baydırman

Baydırman

Moderator
Bizde bölüm açılacağına var olan bölümler kapanıyor.
 
  • Şaşırdım
Tepkiler: MAERKEK
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkadaşlar Cevaplasada Bende Kendi Çapımda Anlatmaya Çalışayım.Öncelikle Bu Forum Kurallar Konusunda Ciddi Örneğin Lisansli Program Linkleri vs Gibi Şeyler Yasak.Yani Hukuki Olarak Sitenin Kapanma İhtimali Yok Çünkü Yasaklı Bir İş Yapılmıyor 3 5 Sorunlu Yorum Konu Olsa Onlarda Zaten Kullanıcının Sorunudur.Mahkeme Açılsa Kullanıcıyı Bağlar.Diğer Yandan Yukarıdada Bahsedildiği Gibi Evet Sitenin Kuralları Çok Can Sıkıcı vede Çoğu Kez Yaptığım Şeyleri Paylaşmama Kararı Aldıysamda Geri Paylaştım Bu Sadece Site Yönetimininin Antika Huylarından Kaynaklı.

Örneğin You Tubedeki Bir Videoyu Atıyorum.Vİdeoda Başlık Harici Birşey Olmamasına Rağmen Yani Açıklama vs Görüyorsunuz Anlatmaya Gerek Yok Tarzi Bir Video.Ertesi Gün yada Hafta Siliniyor Neymiş Sadece Video İle Paylaşırsanız Silinir.İlle 2 3 Satır Yazı Olmalıymış İyi Hoş Öyle Yapıp Paylaşıyorum.Tabi Bu Olay Konularım Silinmeden Önce Söylense Yine Düzenleyip Yaparım Ama Yayınlayali Uzun Zaman Olmuş Buna Rağmen Direk Siliniyor.Tabi Burada Mod yada Yöneticilerden Kaynaklı Bişey Olabilir Tam Bilemiyorum.İnsanız Hata Yapabiliriz Ama Benimde Burada Zamanımı Alıyor O PAylaşımlar En Azından Kardeşim Konuyu Düzelt Öyle Paylaş Denmeli Diye Düşünüyorum.Yetmedi Benzeri Konu Açmayacaksınız.Örneğin X Ürünü İncelediniz İncelemesi Ayrı Konu Sorunları Ayrı Konu Olmayacakmış.Sadece Bunlar Değil Yukarıda @sinan yüksel Bahsettiği Gibi Bu Site Forum Olmaktan Çıkmak İstemiyor yada Çıkamıyor.Çünkü Adamlara Aksiyon Kamerası yada Araç İçi Kameraları İçin Bir Bölüm İstedim Yok.Otomobil Konusunda 3 5 Bişey Paylaşıyorum Onlarda Alakasız Yerde Sayılır Yani Benim Çoğu Şeye Anlam Veremediğim Bir Nokta Büyüme İşi :D

Şimdi Senin Konuna Gelecek Olursak.Anladığım Kadarıyla Sen Bir İş Yapacaksın Bu Yaptıklarınıda Forumda Paylaşmak İstiyorsun.Tecrubelerimden Yola Çıkarak Sana Örnek Vereyim.
Çok Öncelerden Bu Forumlarda Konu Açmak Zerre Para Kazanmak İçin Değil Yalnız Buna Emin Olabilirsiniz.Karşılaştığım Çoğu Şeyi Çözüme Ulaştırıp Fotolayıp Edip Uğraşıp Bir Tane Sitede Konu Açtım.Paylaştım Ettim Yorumladım Bilmem Ne Sonralardan Site Kapandı Ortak Kapatma Kararı Aldık Hatta Bi Aralar Film vsde Paylaşılıyordu.Neyse Site Kapandı Tabi Benim Onca Emekte Çöpe Gitti.Sonra Dedim Ki Bu İş Böyle Olmaz.Bari 3 5 Sitede Aynı Anda Paylaşım Yapayımda Birisi Silinirse Diğeri Kalır.Neyse Bi Tane WP Sitesi Vardı O Zamanlar Nokia Yeni Çıkmış Çoşuyodu Aynı Burası Gibi Bir Siteydi.Sonralarda Oraya Sardım Orada Konu Aç Et Neyse.Bu Dediğim Sitede Türkiyede WP Yazınca İlk Ora Çıkıyodu Şimdi Kapanma Kararı Aldı Gitti Haklılarda Çünkü Önleri Açık Değildi.İşte En Sonunda Maxiye Kaldık.Uzun Zamandır Bu Forumdayım Çoğu Kez Sabrımın Ayarları İle Gerçekten Oynadılar.Çok Ciddiyim Bu Konuda Çok Zorladılar Sınırımı.Hatta Başka Bir Forum İnceleme vs Yapıyordu Techno Bişey İsmini Tam Vermeyeyim O Forumdada Sırf Kelimelerimin Baş Harflerini Büyük Yazıyorum Diye Tartiştim Beni Forumdan Attılar.Böyle Anormal Bir Durum.Neymiş Türkçe Bozuluyor vs.Adamlar Daha Örneğin Bilgisayarda Reset Yerine Yeniden Başlatmak,HDD Deki Bad Sectör Yerine Kötü Sectör Demekten Aciz Bana Kalkmiş Türkçe Dersi Vermeye Kalktılar Bende Atara Atar,Tatar Adamı İşte Bişeyler Bişeyler Attılar Siteden Eyvallah Dedim Elimi Ayağımı Çektim.Şimdi Senin Konuya Gelelim Tek Siteye Bağlı Kalma 3 5 Siteden Destek Al Konu Aç.Açtığın Tüm Konularıda Bilgisayarında Yedekle Örneğin:

Ali Ata Baktı
(Başlığa Uyan Bir Foto)

Altınada Konunun İçeriği Yazı vs
Ali Şu Şu Tarihte Ata Bakti

En Sonundada Bunları Başlıklarıyla Beraber Herşeyi İle Beraber Yerel Diskinde Yedekleyip Sakla.Örneğin Burası Kapandı Senin Konular Çöp Olduya Sen Başka Bir Foruma Kopyala Yapıştır İle Direk Konuyu 2 Snde Açacaksın.Şu An Ben Öyle Yapıyorum Artık Akıllandım :D

Site Kapanma Konusu Tamamen Yönetici yada Site Kurucusuna Bağlı Olan Bişey.İsterse Serverlar Patlasın Bişey Olsun Zaten Bu Sitedeki Tüm Konu Yazı vsnın Yedeği Var.O Yedeği Farklı Bir Siteye Yükleyip Oradan Kullanırsın Siteyi. Uzun Uzun Okuduysan Olayın Özeti Bu.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Nuru TaşDemir ve PALA.
PALA.

PALA.

Üye
@DarkredBlue61 öncelikle isim doğru ama yanlış Sinanı etiketledin :) O arkadaş 2004 den kalma :)

Hakan Güven' in yaptığı CFW sadece maxicep te mi ? değil başka sitelerde de paylaştı kendisi ama burası bir sosyal platform ve buraya açılan konulardan biz üyelerin bilgi sahibi olmamız dışında pek kar ı yok...
Google efendi ile site sahibi bunlardan kazanç elde eder ( site sahibi de kazancın bir kısmını sitenin giderleri için harcar)

Bu yüzden burada faydalı bir konu açmak üyelere bilgi paylaşımı dışında kar sağlamaz...
Kendim için demiyorum (zaten az konu açan biriyim) yazılım ve bilgisayar bölümünde herşey 3-5 katagorinin altında yani bu bölümdeki konular balık istifi gezdiğiniz zamanda çoğunun gereksiz birbirinin aynısı fuzuli konular olduğunu görürsünüz.
Misal adam ana konu açmış Windows 10 - KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ] bu ana konuyu bırakıp yeni yardım konusu açıyorlar. Tamam yeni konu açtıklarıda birşey değil şu forumda bir arama yapsalar benzer sorunu daha önce birisinin yaşadığını ve soruna verilen cevapları görecek... Bana sorarsanız windows Xp için bile bölüm olmalı, işi olan orada açsın konusunu 1400 den fazla karışık windowsla ilgili konu açılmış. Yeni konu açan üyeler bunlara bakmıyor bile...
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, TheNightMare. ve DarkredBlue61
Nuru TaşDemir

Nuru TaşDemir

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep kapanmaz bence.
İkinciye katılmıyorum belki yıllar sonra gelmek isteyebilir biri.
10 yılı geçiyorsa offline süresi (yani kayıt olduğu günden beri girmiyorsa) ve 0 mesajı varsa bence o üyeye gerek yok.
Arkadaşlar Cevaplasada Bende Kendi Çapımda Anlatmaya Çalışayım.Öncelikle Bu Forum Kurallar Konusunda Ciddi Örneğin Lisansli Program Linkleri vs Gibi Şeyler Yasak.Yani Hukuki Olarak Sitenin Kapanma İhtimali Yok Çünkü Yasaklı Bir İş Yapılmıyor 3 5 Sorunlu Yorum Konu Olsa Onlarda Zaten Kullanıcının Sorunudur.Mahkeme Açılsa Kullanıcıyı Bağlar.Diğer Yandan Yukarıdada Bahsedildiği Gibi Evet Sitenin Kuralları Çok Can Sıkıcı vede Çoğu Kez Yaptığım Şeyleri Paylaşmama Kararı Aldıysamda Geri Paylaştım Bu Sadece Site Yönetimininin Antika Huylarından Kaynaklı.

Örneğin You Tubedeki Bir Videoyu Atıyorum.Vİdeoda Başlık Harici Birşey Olmamasına Rağmen Yani Açıklama vs Görüyorsunuz Anlatmaya Gerek Yok Tarzi Bir Video.Ertesi Gün yada Hafta Siliniyor Neymiş Sadece Video İle Paylaşırsanız Silinir.İlle 2 3 Satır Yazı Olmalıymış İyi Hoş Öyle Yapıp Paylaşıyorum.Tabi Bu Olay Konularım Silinmeden Önce Söylense Yine Düzenleyip Yaparım Ama Yayınlayali Uzun Zaman Olmuş Buna Rağmen Direk Siliniyor.Tabi Burada Mod yada Yöneticilerden Kaynaklı Bişey Olabilir Tam Bilemiyorum.İnsanız Hata Yapabiliriz Ama Benimde Burada Zamanımı Alıyor O PAylaşımlar En Azından Kardeşim Konuyu Düzelt Öyle Paylaş Denmeli Diye Düşünüyorum.Yetmedi Benzeri Konu Açmayacaksınız.Örneğin X Ürünü İncelediniz İncelemesi Ayrı Konu Sorunları Ayrı Konu Olmayacakmış.Sadece Bunlar Değil Yukarıda @sinan yüksel Bahsettiği Gibi Bu Site Forum Olmaktan Çıkmak İstemiyor yada Çıkamıyor.Çünkü Adamlara Aksiyon Kamerası yada Araç İçi Kameraları İçin Bir Bölüm İstedim Yok.Otomobil Konusunda 3 5 Bişey Paylaşıyorum Onlarda Alakasız Yerde Sayılır Yani Benim Çoğu Şeye Anlam Veremediğim Bir Nokta Büyüme İşi :D

Şimdi Senin Konuna Gelecek Olursak.Anladığım Kadarıyla Sen Bir İş Yapacaksın Bu Yaptıklarınıda Forumda Paylaşmak İstiyorsun.Tecrubelerimden Yola Çıkarak Sana Örnek Vereyim.
Çok Öncelerden Bu Forumlarda Konu Açmak Zerre Para Kazanmak İçin Değil Yalnız Buna Emin Olabilirsiniz.Karşılaştığım Çoğu Şeyi Çözüme Ulaştırıp Fotolayıp Edip Uğraşıp Bir Tane Sitede Konu Açtım.Paylaştım Ettim Yorumladım Bilmem Ne Sonralardan Site Kapandı Ortak Kapatma Kararı Aldık Hatta Bi Aralar Film vsde Paylaşılıyordu.Neyse Site Kapandı Tabi Benim Onca Emekte Çöpe Gitti.Sonra Dedim Ki Bu İş Böyle Olmaz.Bari 3 5 Sitede Aynı Anda Paylaşım Yapayımda Birisi Silinirse Diğeri Kalır.Neyse Bi Tane WP Sitesi Vardı O Zamanlar Nokia Yeni Çıkmış Çoşuyodu Aynı Burası Gibi Bir Siteydi.Sonralarda Oraya Sardım Orada Konu Aç Et Neyse.Bu Dediğim Sitede Türkiyede WP Yazınca İlk Ora Çıkıyodu Şimdi Kapanma Kararı Aldı Gitti Haklılarda Çünkü Önleri Açık Değildi.İşte En Sonunda Maxiye Kaldık.Uzun Zamandır Bu Forumdayım Çoğu Kez Sabrımın Ayarları İle Gerçekten Oynadılar.Çok Ciddiyim Bu Konuda Çok Zorladılar Sınırımı.Hatta Başka Bir Forum İnceleme vs Yapıyordu Techno Bişey İsmini Tam Vermeyeyim O Forumdada Sırf Kelimelerimin Baş Harflerini Büyük Yazıyorum Diye Tartiştim Beni Forumdan Attılar.Böyle Anormal Bir Durum.Neymiş Türkçe Bozuluyor vs.Adamlar Daha Örneğin Bilgisayarda Reset Yerine Yeniden Başlatmak,HDD Deki Bad Sectör Yerine Kötü Sectör Demekten Aciz Bana Kalkmiş Türkçe Dersi Vermeye Kalktılar Bende Atara Atar,Tatar Adamı İşte Bişeyler Bişeyler Attılar Siteden Eyvallah Dedim Elimi Ayağımı Çektim.Şimdi Senin Konuya Gelelim Tek Siteye Bağlı Kalma 3 5 Siteden Destek Al Konu Aç.Açtığın Tüm Konularıda Bilgisayarında Yedekle Örneğin:

Ali Ata Baktı
(Başlığa Uyan Bir Foto)

Altınada Konunun İçeriği Yazı vs
Ali Şu Şu Tarihte Ata Bakti

En Sonundada Bunları Başlıklarıyla Beraber Herşeyi İle Beraber Yerel Diskinde Yedekleyip Sakla.Örneğin Burası Kapandı Senin Konular Çöp Olduya Sen Başka Bir Foruma Kopyala Yapıştır İle Direk Konuyu 2 Snde Açacaksın.Şu An Ben Öyle Yapıyorum Artık Akıllandım :D

Site Kapanma Konusu Tamamen Yönetici yada Site Kurucusuna Bağlı Olan Bişey.İsterse Serverlar Patlasın Bişey Olsun Zaten Bu Sitedeki Tüm Konu Yazı vsnın Yedeği Var.O Yedeği Farklı Bir Siteye Yükleyip Oradan Kullanırsın Siteyi. Uzun Uzun Okuduysan Olayın Özeti Bu.
Konu paylaşmak için sormuyorum, olan konular için söylüyordum. Zaten fazla konu paylaşamıyorum (C/C++ programcılığı, elektronik, mekatronik, mikrokontrölcü, algoritma ile ilgili bölüm yok çünkü :D ), paylaşacaklarım da Symbian ve S40 ile ilgili olacak ve kimse okumayacak diye uğraşmıyorum. Sebebi de malum, adam okumamakla kalmıyor altına "Symbian mı kaldı yeaa :kop:" diye SAÇMA yorum atıyor. Anlatamıyorum adama, mesela YouTube da "8-Bit Guy" kanalı Commondore, Atari, Apple ın eski oyun konsolları ile uğraşıyor, oyunlarını oynuyor ve hatta kendi oyunlarını programlıyor. Adam C, BASİC v Assembly dillerini biliyor, müzikle, elektronikle uğraşıyor. Bu adamın videolarını milyonlar izliyor. Bu adama bana dediğini diyemiyor tabii. Her kesin hobileri, fikirleri farklıdır. Eğer dalga geçiceksen niye cevap yazıyorsun? (Ha bu arada bu gibi adamlar çoğu zaman 1 çiviyi 45 dakikada çakan, PC de sadece oyun oynamayı bilen, eve gelen elektriğin voltajını bilmeyen, telefonunda sadece sosyal ağ programları bulunan adamlar oluyor...)

Ben Nokia-da YouTube izlemek için 0-dan kendi programımı yazıyorum, arkadaşım "Boşa uğraşma" dedi. Ben de dedim ki "Bunu yaparken kazandığım tecrübe ve bilikleri sen mi vericeksin bana?". Android için yazdığım programlar KOLAY. 2,2GHz işlemci var telefonda, ne istesem yapıcak. Önemli olan 100MHz lik telefonda bile çalışacak program yazmak benim için. Önemli olan tecrübelerini PAYLAŞMAK. Önemli olan kendin yapıp başarmak. Önemli olan farkını ortaya koymak.

İyi bir programcı olmak, ilerledikçe donanım gereksimini artırmak değildir, AZALTMAKTIR. Cihazın akıllı olmasına gerek yok, sen akıllı ol, cihaza daha akıllı yaz programını.

Konu dağılmasın, işte dediğim gibi malesef konu paylaşınca adamı gereksiz sözleri ile kızdıracak birileri çıkıyor, ben de kendi kendime sinirlenip kalıyorum... O yüzden yaz aylarında sadece buraya yazı olarak değil YouTube-a video olarak ta yükleyeceğim konularımı.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, DarkredBlue61 ve Baydırman
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
You Tubeye Filanda Yüklesen Yinede Yedek Al.Benim You Tube Hesabımda 1.114 Video Var Hepside Yedekli Pcde Yarın Öbürgün You Tube Kapansa Erişimi Kısıtlansa Yine Sıkıntı Yok.Sana Tavsiyem You Tubedeki Yorumları Onaya Açık Yap.Dediğin Gibi Çok Şaçma Sapan Yorumlar Geliyor.Adam Sanki Daha İyisini Yapabiliyormuş Gibi ve Yahut Daha Çok Biliyormuş Gibi Moral Bozucu Şeyler Yazıyor.Direk Siliyorum Cevap Dahi Vermiyorum.Sanırım You Tubenin Yaş Sınırı İle Alakalı Bişey Çoluk Çocuk Dolu.
 
  • Beğen
Tepkiler: Symbianist, MAERKEK ve Nuru TaşDemir
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
@DarkredBlue61 dediğiz tavsiyeyi uygulayacağım . Teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar site yönetimi tarafı olarak biz hiçbir zaman kapatmayı düşünmeyiz, para kazanmıyor hatta zarar eder hale gelsek bile zira bizi buraya bağlayan bu bağlardan fazlası var, 15 yıldır gecemiz gündüzümüz burası birçok şey paylaştık ve adeta 15 yaşında bir çocuğunuz var, ne olursa olsun ne bir ebeveynin bırakmayacağı gibi biz de bırakmayacağız.

Tabi ki dış faktörlerin garantisi yok ama mümkün olduğunca kuralları başından bu yana uygulayarak, kontrollerimizi titizlikte yapmaktayız dolayısı ile sonuna kadar mücadele ederiz.

Forumdaki aktiflik ise tamamen üyelere bağlı, bu değerli ve kurallara uygun, kaliteli ortamın değerini bilen arkadaşlarla da buralarda birlikte olmaya devam edeceğiz. :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS, Murat Alper, MAERKEK ve 5 diğerleri
Symbianist

Symbianist

Üye
Öyle bir ihtimal varsa abi , :agla2:. Moduna girdim zaten milletin ( arkadaş dediklerimin vs ) ne yaptığından ne ettiğinden fotoğrafından nefret ettiğim için forum ortamına bu siteye ve foruma üye oldum . Birçok faydasızlıkla dolu olan sosyal medya ( face , Twitter, ins) bırakıp geldim . Java ile ilgili birçok konu açmaya çalıştım ve açmaya devam edeceğim . Gereksiz üyeler bence de silinmeli . Forumda kimlerin aktif olduğu yayımlanmalı bence . Bir diğer konu ise forum youtube da daha etkin olmalı .
:cnfsd:Ben daha javadan symbiana geçecektim , symbian ın yanına android ekleyecektim . Bu forumdaki üyelerden yardım alacaktım . Konuları tek tek gezecektim . Kapanması söz konusu değildir umarım .

Katılıyorum ama youtube konusu sıkıntılı. Maalesef üyeler eklenen videolara destek vermiyor. Destek gelmeyince de paylaşım yapan şevkini kaybediyor. Şahsen ben az da olsa yaşadım bunu.

Youtubeda etkin olunması için paylaşım yapanların teşvik edilmesi lazım. Yapanlar bilir video çekmek ve düzenlemek çok da kolay iş değil. Bazen 1 gününü alıyor insanın.
Ama paylaşmak güzeldir. Ben youtube işini bir kenara bıraktım zaten :D

Devam eden arkadaşlara destek olalım ki şevke gelsinler.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
evren3461

evren3461

Üye
Umarım kapanmaz...
Eskilerden kalan belkide tek samimi site...
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...
Keşke bolca vakit bulsakta paylaşım vs yapsak..
Allah'a emanet... kalın :relax:
 
  • Beğen
Tepkiler: Blue023, rear2011, MAERKEK ve 1 kişi daha
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt