Mascherano: "Mourinho'nun sözlerini değersiz buluyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mascherano: "Mourinho'nun sözlerini değersiz buluyorum"
Barcelona'nın başarışı orta saha oyuncusu Javier Mascherano, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Altın Top ödülü hakkında yaptığı açıklamaları değersiz bulduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde bu sezonki Altın Top ödülü için görüşünü açıklayan Portekizli teknik adam, Messi'nin daha fazla gol atmasına rağmen hiçbir kupa kazanamadığını, bu yüzden bu sezon ödülü Ronaldo'nun kazanması gerektiğini söylemişti.

Bu görüşünden dolayı Mourinho'yu eleştiren Mascherano ise, basına yaptığı açıklamada, "Mourinho'nun söylediği şeylere değer vermiyorum. Geçen yıl Ronaldo'nun 40 atması Mourinho'ya göre başarılıydı da, bu sezon Messi'nin 50 gol atması değersiz mi oluyor? İnsanlar istediği gibi konuşabilir. Bana göre bu son derece değerli bir şey ve biz bu sezon 3 kupa kazanmayı başardık." ifadelerini kullandı.

Messi'nin yaptıklarıyla her şeyi hak ettiğini de sözlerine ekleyen Arjantinli orta saha oyuncusu, "Leo, bu sezon Altın Top'u hak ediyor. Çünkü o 1930'lardan bu yana yapılamamış bir şeyi yaptı. 70-80 yıldır kırılamamış rekorlardan bahsediyoruz. Altın Top ödülünü Messi almayacak da kim alacak? Messi yaptıklarıyla her şeyi hak ediyor. O sadece golleriyle ve asistleriyle takıma katkı yapmıyor. Karakteriyle de herkese örnek bir oyuncu." sözlerini sarfetti.

Takımdaki geleceği hakkında ve yeni sözleşme imzalayacağı dedikodularına da cevap veren eski Liverpoollu oyuncu, "Yeni sözleşme yapmak kulübün kararı, fakat sözleşme uzatma ile ilgili bir teklif gelirse seve seve kabul ederim." dedi.

Pep Guardiola'nın ayrılma kararının ardından takımın başına yeni sezonda Tito Vilanova'nın geçecek olmasını da değerlendiren Arjantinli oyuncu, "Tito süreklilik anlamına geliyor. Pep'in bırakmasından sonra olabilecek en iyi kişi takımın başına geldi." diye konuştu.

Guardiola yönetiminde son sınavına çıkacak olan Barcelona, 25 Mayıs'ta oynayacağı İspanya Kral Kupası finalinde Athletic Bilbao ile kozlarını paylaşacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
362
DiaBLoS
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
279
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
319
Haydar


Üst Alt