Marsilya'da hava puslu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Marsilya'da hava puslu


Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki rakibi Marsilya, yarınki mücadeleye ayrı bir konsantrasyonla hazırlanmış durumda... Fransız ekibi, mutlak galibiyetle ayrılmak istediği karşılaşma öncesi evindeki istikrarlı gidişini sürdürmek istiyor. Mavi-Beyazlılar, eğer Fenerbahçe’ye kaybeder, Alman temsilcisi M’Gladbach da AEL Limassol’u devirirse, Fransızlar kupaya veda edecek. Bu nedenle Fransız ekibinde tedirgin bir bekleyiş hakim. Fransa Ligi’ne çok iyi başlayan ancak ardından düşüşe geçen, son maçta Bordeaux’ya 1-0 yenilen Marsilya’da tek düşünce, ‘Avrupa’da tamam mı, devam mı’ niteliği taşıyan Fenerbahçe maçından zaferle ayrılıp, kötü günleri sona erdirmek.

‘Bize göre daha rahatlar’

Takımın teknik direktörü Elie Baup, Sarı-Lacivertliler’le oynayacakları maçta ellerinden gelenin en iyisini yapmaları gerektiğini söyledi. Avrupa’da iyi sonuçlar aldıklarını ancak grupta hak ettikleri yerde olmadıklarını belirten Baup, “Fenerbahçe bize göre daha rahat bir şekilde maça çıkacak. Dikkatli oynamamız ve kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Bordeaux mağlubiyetini unutmamız gerekiyor. Eğer kazanırsak, M’Gladbach’la olan çekişmemiz devam edecek” diye konuştu. Baup, temsilcimizin kaliteli oyuncuları olduğuna da dikkat çekerek, “Her bölgede kaliteli isimleri olan bir takım” ifadelerini kullandı.

Veledrome’a ilgi büyük

Marsilya’nın belki de Avrupa’daki kaderini belirleyecek Fenerbahçe mücadelesine ilginin büyük olacağı öğrenildi. 42 bin kişi kapasiteli Veledrome Stadı’nda satışa çıkan biletlerin büyük bir kısmının bittiği ifade edildi. Fransa’nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak olması nedeniyle Veledrome Stadı, bakıma alınmış durumda. 2016’ya kadar stadın kapasitesi 67 bine çıkarılacak.

Unvan avcısı Fenerbahçe

Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, grubundaki rakiplerinin evinde kaybetmeme unvanlarını almayı başarmıştı. Daha önce ön elemede Romanya ekibi Vaslui (11 maçlık seri) ile karşılaşan Sarı-Lacivertliler, deplasmandan zaferle ayrılmasını bilmişti. Gruplarda ise benzer bir istatistiğe sahip takım AEL Limassol’du. Kanarya, Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisini (4 maçlık seri) de devirmeyi başarmıştı.

Evlerinde henüz kaybetmediler

Marsilya, bu sezon evinde oldukça iyi bir grafik çiziyor. Fransız ekibi lig ve Avrupa’da oynadığı 9 maçta yenilgi yüzü görmedi.
Evinde baskılı bir futbol oynayan Marsilya, 5 maçtan galibiyetle ayrılırken, 4 mücadeleden ise beraberlikle çıktı. Bu 9 resmi maçın 4’ü Avrupa Ligi sınavıydı ve Marsilya bunların 2’sini (Eskişehir, AEL Limassol) kazanırken, 2’sinde ise (Sheriff, Mönchengladbach) berabere kaldı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Evinde özellikle çok etkili bir takım Marsilya .
Bu yüzden bir adım önde görüyorum onları .
Fakat biz de Fenerbahçeyiz . Kalitemizi göstererek gereken sonucu almalıyız ...
 
.Murat.

.Murat.

Üye
Fenerbahçe kazanacaktır
başarılar dilerim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt