"Marsilya duvara çarptı"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
    Konu Sahibi
"Marsilya duvara çarptı"
Franck Ribery'nin Marsilya'ya transferi ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Avukat Mehmet Helvacı, genç yıldıza kesinlikle borçlarının olmadığını ve Marsilya'nın bu konuda yanlış adım attığını, Ribery'nin geri dönmesi için çalıştıklarını söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Mehmet Helvacı, Ribery'nin Galatasary Kulübü'ne, 30 Mart tarihi itibariyle herhangi bir alacağı bulunmadığına dair imzalı kağıt verdiğini söyleyen Helvacı, durumu FIFA'ya, futbolcunun avukatına ve Fransa Futbol Federasyonu'na bildirdiklerini kaydetti.

Futbolcunun menajeri olduğunu iddia eden kişi tarafından kandırıldığını öne süren Helcavı, "Marsilya Kulübü bu konuda tam olarak bir duvara çarpmıştır. Transfer usulüne uygun değildir. Ribery'nin Marsilya'ya transfer edildiği yönündeki açıklamaların ardından, biz futbolcu ile ilgili gerekli çalışmalarımıza başladık. Futbolcunun bonservis bedeli 10 milyon Euro'dur. Futbolcuyu almak isteyene bunu bildiririz. Ancak asıl amacımız futbolcuyu satmak değildir. Futbolcunun geri gelmesini sağlamak ve sarı-kırmızılı forma ile futbol oynamasıdır" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı yönetici, bu konuyla ilgili açıklamayı Başkan Özhan Canaydın'ın yapmamasının sebebinin sorulması üzerine ise "Bu konu bir uzmanlık alanı ve ben de konuya hakim bir hukukçuyum. Bu soru yersiz" cevabını verdi.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
:wacko:
 

schweppes

Üye
tam arap saçı oldu
sonucu baya merak ettim
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
cidden acaip oldu!
ama kesn marsilya ya gitti de
gs para alabilecek mi aceb?
 
hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
    Konu Sahibi
Bu işin sonunu gerçekten çok merak ediyorum... :wacko:
 

schweppes

Üye
valla cimbom kandırıldı gibi görünüyor.
 

muraoyak

Üye
bence marsilyaya gider
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt