Mancini'den Chelsea sürprizi! Yine 11'de

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Mancini'den Chelsea sürprizi! Yine 11'de
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında büyük bir darbe alan Galatasaray, rotasını Chelsea ile Stamford Bridge'de oynayacağı tarihi maça çevirdi.



Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında büyük bir darbe alan Galatasaray, rotasını Chelsea ile Stamford Bridge'de oynayacağı tarihi maça çevirdi. Jose Mourinho'nun takımına karşı mücadele edecek olan Roberto Mancini, Stamford Bridge'de yine farklı bir kadro ile sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye'deki yabancı kontenjanından dolayı Eboue'yi kullanamayan İtalyan teknik adam, Chelsea ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Fildişili yıldızı sahaya sürmeye hazırlanıyor. Karabükspor ile oynanan maçtan sonra Eboue ile bir toplantı gerçekleştiren ve "Chelsea maçına hazır ol" talimatı veren Mancini, Karabük maçında forma verdiği Sabri'yi ise yedek kulübesinde oturtacak.

Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 7 maçta da ilk 11'de olan ve sadece Juventus ile Arena'da oynanan maçta 80 dakika sahada kalan Fildişili yıldızı, Stamford Bridge'e çıkartacak olan Roberto Mancini, savunma kurgusunu ise Semih ve Hakan Balta üzerine kuracak.

Sol bekte Telles'e forma şansı verecek olan İtalyan teknik adam, orta alanda ise Ceyhun mu, yoksa Yekta mı konusunda büyük bir kararsızlık yaşıyor. Karabük maçında beklenen performansı sergileyemeyen Yekta'nın yerine Chelsea'ye karşı Yekta'nın yerine Ceyhun'u kullanması beklenen Mancini, Selçuk-Melo-Sneijder üçlüsünden de bu maçta da vazgeçmeyerek hücum hattını Didier Drogba ve Burak Yılmaz'dan oluşturacak.

 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
264
DiaBLoS
ANIL
Cevap
4
Görüntüleme
468
Murat Alper
ANIL
Cevap
6
Görüntüleme
398
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
403
TheLastWarrior
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
277
Haydar


Üst Alt