.Mancini, ara transfer dönemini sakin geçirmek zorunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Mancini, ara transfer dönemini sakin geçirmek zorunda
Manchester City Kulübü, baskı altında olan teknik direktörü Roberto Mancini’nin kulübün sınırsız mali kaynağını ara transfer döneminde kullanamayacağını gösterdi.

İtalyan teknik adam için zorlu geçen bu sezonda; Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında elenirken, ligde zirvede yer alan Manchester United’ın 7 puan arkasında yer alıyor.

Bulundukları bu zor duruma rağmen Manchester kulübü sahipleri, ara transfer döneminde kulübün mali anlamda kemerini sıkacağını söylerken takımın teknik patronu Mancini’nin çoktan beridir geniş bir kadroyu yönettiğini ifade etti.

Manchester City, ara transfer dönemine girilirken Avrupa’dan bir çok futbolcuyla anılıyor. Son 9 lig maçında sadece 3 galibiyeti bulunan Mancshester kulübünün teknik patronu üstündeki baskılar gün geçtikçe artıyor ve bu konuda kulüp sahipleri, teknik adama transfer yapabilmesi için açık çek vermekten kaçıyorlar.

Takımın bu konudaki planlarını futbol direktörü Txiki Begiristain, teknik adam Mancini’ye iletti. Daha önce takımı yöneten isimlerden Ferran Soriano, bu planlar hakkında ağır açıklamalar yapmıştı.

Goal.com’un aldığı habere göre Manchester City, ara transfer döneminde Malaga’nın oyun kurucusu Isco’yu renklerine bağlayabilir.

20 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde takımından ayrılması için 17.5 milyon poundluk bir madde bulunduğu ifade edildi.

Her şeye rağmen oyuncu için bu kadar fazla para harcamak istemeyen Manchester City kulübü şimdilik oyuncunun durumunu yakından izlemeye devam edecek. Eğer Manchester City, oyuncunun başka kulübe imza atacağı ya da kulübüyle sözleşmesini uzatması tehlikeleriyle karşı karşıya kalırlarsa müdahale etmeye hazır olacak.

Bunlardan öte, Manchester kulübü tarafından Mancini’ye kulübün geleceği için sahip olduğu oyuncuları yetiştirmeye konsantre olması tavsiye ediliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt