Manchester şampiyonluğa koşuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Manchester şampiyonluğa koşuyor
Chelsea'yi 2-0'la geçen Manchester United, kalan 2 haftada rakibinin 6 puan önüne geçmeyi başardı. Kırmızılara 2 haftada alınacak 1 puan dahi şampiyonluk yolunda yeterli olacak.

İngiltere Premier League lideri Manchester United, sahasında en yakın takipçisi Chelsea'yi 2-1 yenerek şampiyonluk için büyük avantaj yakaladı.
Old Trafford Stadı'nda oynanan ve 75 bin 445 futbolseverin izlediği mücadelede, bu sezon sahasında hiç maç kaybetmeyen 73 puanlı lider Manchester United ile ligde son 10 maçtır yenilmeyen son şampiyon Chelsea karşı karşıya geldi.
Karşılaşmanın 36. saniyesinde ''Küçük Bezelye'' lakaplı Hernandez'in golüyle 1-0 öne geçen ''Kırmızı Şeytanlar'', 23. dakikada Sırp savunma oyuncusu Vidic ile skoru 2-0 yaptı. Chelsea, 68. dakikada Lampard ile farkı bire indirdi ancak kalan dakikalarda skoru korumasını bilen Manchester United sahadan 2-1 galip ayrıldı. Chelsea ile puan farkını 6'ya çıkaran ''Kırmızı Şeytanlar''a 19. şampiyonluk için kalan iki maçta bir beraberlik yetiyor. Matematiksel olarak Chelsea'nin de şampiyonluk iddiası devam ediyor. Lider Manchester United ın son iki haftayı puansız kapaması ve Chelsea'nin maçlarını kazanması halinde iki takımın puanları eşitlenecek. Bu durumda genel averaja bakılacak. Gol averajlarının da eşit olması halinde şampiyonu belirlemek için iki takım maç yapacak.
Manchester United, ligdeki son iki maçında Blackburn Rovers ve Blackpool, Chelsea ise Newcastle United ve Everton ile karşılaşacak. Geçen hafta sahasında Manchester United'ı 1-0 yenen Arsenal, deplasmanda Stoke City'ye 3-1 mağlup oldu. Evsahibi takımın gollerini Jones, Pennant ve Walters atarker, Londra ekibinin tek golünü Robin van Persie kaydetti. Deplasmanda Everton ile karşılaşan ve 2-1 yenilen Manchester City haftayı puansız kapadı. Everton'ın gollerini Distin ve Leon Osman, Manchester ekibinin golünü ise Yaya Toure attı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt