"Manchester maçını unutmamız gerek"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Manchester maçını unutmamız gerek"


[h=2]Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Emmanuel Eboue, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları ve 1-0 mağlup oldukları Manchester United maçını unutmaları gerektiğini söyledi.[/h]
Emmanuel Eboue, Galatasaray TV’ye yaptığı açıklamada, Manchester United maçını kaybetmelerinin kendilerinde hayal kırıklığı oluşturduğunu belirterek, "Fakat oynadığımız güzel oyun bizi çok mutlu etti ve ilerisi için umutluyuz. Maçta girdiğimiz pozisyonları gole çeviremeyince sahadan mağlup ayrıldık. Artık Manchester United maçı geride kaldı. Pazar günü oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçını düşünüyoruz" dedi.

Takım olarak güzel ve etkili oyunlarını sürdürmeleri gerektiğine dikkati çeken Eboue, "Manchester United maçını unutarak bu maça çıkmalıyız. İyi oyunculara sahip güçlü bir takımız. İyi oyunumuzu sürdürürsek sahadan galibiyetle ayrılarak liderliğe devam edeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Taraftarların Akhisar Belediyespor maçında da desteklerini sürdürmelerini isteyen tecrübeli futbolcu, "Taraftarımız tribünleri doldurduğu zaman daha istekli, daha güçlü oluyoruz. Her zaman onların desteğine ihtiyacımız var. Her maçta tribünleri doldurup bizi desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt