Mahmut_Raul
Üye
Managerlik oyunu
arkadaşlar sizden birşey isteyeceğim bana bir menejerlik oyununu lazım ama çok gerçekçi olması lazım yani şunu demek istiyorum takımın atkısın dahi senin kararın üzerine satmaları gereken bir oyun herşey senin emrin altında olmalı hatta o kadar gerçekçi olmalı ki şike adam kiralama ve vadeli oyuncu satma gibi böyle bir oyun bulursanız benile paylaşırsanız sevinirim çünkü gerçek hayatta bunların hepsi varken oyunlarda bunların hiçbirine başvurulmamış oyuncu satma var evet ancak paran olursa alabilirsin halbuki günümüzde bir cok oyuncu parası daha sonra verilmek üzere veye taksitle verilmek üzere satılıyor bu da benim hoşoma gidiyor çünkü bu tür oyunlarda menejerin sadece futbol bilmesi degil finans bilmesi akıllı kararlar alması ve taraftar çekmek için çeşitli şeyler bulması gerekiyor örnegin birgün bir fotogafta görmüştüm bir futbol takımı kiralık taraftar arıyordu evet komik ama bu hayatın kendisi ve ben böyle bir oyun istiyorum ilgilendiğiniz için teşekkürler eger önereceginiz oyun pc oyunu olursa ve türkçe olursa (veya türkçe yaması bulunursa) sevinirim hepinize teşekkür ederim hepiniz hoşçakalın