Malaga’nın son gözdesi Barcelona’dan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malaga’nın son gözdesi Barcelona’dan
Goal.com İspanya’nın haberine göre, yeni sahipleriyle transferin rekortmen ekiplerinden birisi haline gelen Malaga, Barcelona’nın Malili orta saha oyuncusu Seydou Keita’yı transfer etmek için düğmeye bastı.

Başarılı performansına rağmen takımda yer bulmakta zorlanan 32 yaşındaki orta saha oyuncu, daha fazla oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Milan’ın Keita için ciddi girişimleri olduğu biliniyor.

Ancak Keita’nın menajeri Pascal Boisseau’yla iletişim kuran Malaga yönetimi, Milano temsilcisinin önüne geçmek için hızlı davranıyor.

Malaga Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, Keita’nın orta saha için mükemmel bir takviye olacağını belirtti. Barcelona yönetimi ise Keita için 10 milyon avroluk bir bonservis bedeli belirlemiş durumda.

Keita’nın son kararını vermeden önce teknik direktör Tito Vilanova’yla görüşmek istediğini belirten menajer Pascal Boisseau, “Seydou kulüpte kalma niyetinde. İspanya Kral Kupası finali öncesinde kulüp yönetimiyle bir görüşmemiz olacak. Ancak Seydou her şeyden önce Tito’yla bir görüşme yapmak istiyor. Tito’nın Seydou hakkındaki düşünceleri, transfer konusunda belirleyici olacaktır” dedi.

Keita’nın Barcelona ile 2014 yılına kadar devam eden bir sözleşmesi bulunuyor.
 


SHS

SHS

Üye
bu transfer kesin olur:oke:
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
malagaya olmassa bile keita kesin gider bi yere
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt