"Mağlubiyetle yaşayamayız"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Mağlubiyetle yaşayamayız"


Fildişili oyuncumuz Emmanuel Eboue, Orduspor maçını bir kenara bırakıp Braga karşılaşmasına odaklanmamız gerektiğini söyledi.
G.Saray'ın Fildişili yıldızı Eboue aldıkları yenilgiyi unutup Braga maçına odaklanmaları gerektiğini söyledi. Eboue yapmış olduğu açıklamada, "Bizim açımızdan zor bir oyundu. Özellikle kendi sahasında rakipler bize karşı bileniyolar ve daha hırslı oynuyorlar. Bu da o maçlardan biriydi. İyi defans yapan Ordu vardı karşımızda. Ben mağlubiyetten dolayı üzgün değilim ve kötü oynadığımızı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.
Eboue Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçı içinse, "Bugünkü maç bizim için çok ömnemliydi ama kaybettik bununla yaşayamayız. Tamamen Braga maçına konsantre olup mağlubiyeti bir kenara bırakmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.
"ÜST SEVİYEDE OYNAMALIYIZ"
Fatih Terim'in ligde 2. kez şans verdiği Cris ise yapmamaları gereken hataları yapıp goller yediklerini belirtti. Brezilyalı savunmacı maç sonunda, "Bugün 2-0 yenildik. Yapmamaız gereken hataları yaptık. 2 hata ve 2 gol... Şampiyon olmak istiyorsak üst seviyede bir futbol oynamamız gerekiyor ve hatalarımızı düzeltmemiz gerekiyor. Braga maçında bu hataları tekrarlamayacağız." ifadelerini kullandı.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt