Madrid kalesi düştü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Madrid kalesi düştü!
[h=2]Bu sezon kendi evinde 13'te 13 yapan Atletico Madrid'e, Real Sociedad dur dedi! Evinde Sociedad'a 1-0 mağlup olan Kırmızı-Beyazlılar, bu sezon evinde ilk mağlubiyetini alırken, Ekim 2012'den beri ilk kez kendi kalesinde gol gördü.[/h]

İspanya La Liga'da NTV Spor ve NTVSpor.Net'ten canlı yayınlanan mücadelede Atletico Madrid, Real Sociedad'ı konuk etti.

Barcelona ve Real Madrid'in haftayı 3 puan ile kapatmalarının ardından, Kırmızı-Beyazlılar mücadeleye mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Milli oyuncumuz Arda Turan, Simeone tarafından mücadelenin ilk 11 kişilik kadrosuna dahil edildi ve 90 dakika sahada kaldı.
Ev sahibi ekip, mücadeleye etkili başladı ve oyunun kontrolünü elinde bulunduran taraf oldu. Özellikle Juan fran'ın görev yaptığı sağ kanattan etkili ataklar geliştirirken, Real Sociedad ise, hızlı hücumlarla gol yollarında etkili olmaya çalıştı.
Etkili oyun koymasına rağmen, net gol pozisyonlarına girmekte zorlanan Atletico Madrid, oyunun son bölümünde oyunun kontrolünü de kaybetti ve mücadelenin ilk devresi golsüz eşitlikle sonuçlandı.
Mücadelenin ikinci devresine yine Atletico Madrid hızlı başladı ve rakip kalede çok net fırsatlar yakaladı ancak değerlendiremedi. Yine bir Atletico atağında kaptırılan topta, Real Sociedad hızlı çıktı. Griezmann'ın güzel pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Xabier Prieto, 53. dakikada takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı. 2012 Eylül'den beri kendi evinde gol yemeyen Atletico Madrid'in gol yememe geleneğini sonlandıran futbolcu Prieto oldu.
Kalan dakikalarda baskısını daha da artıran Kırmızı-Beyazlı ekip, çok net gol fırsatları yakaladı. Ancak bu pozisyonlardan eli boş dönen ev sahibi ekip 1-02lık mağlubiyetle sahadan ayrıldı.
Bu skorla Atletico Madrid 57 puanda kaldı ve ligde 3. basamağa geriledi. Real Sociedad ise puanını 44'e yükseltti.

Bu sezon evinde oynadığı 13 maçtan da galibiyetle ayrılan Atletico Madrid, ilk kez seyircisi önünde puan kaybetti.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
2.lik de gitti. Kolay kolay geri alamazlar. Geçmiş olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt