Maçtan Notlar....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maçtan Notlar....
Maçtan Notlar


Yanal tribünde
Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal da karşılaşmayı izledi. Yanal, Milli Takım'la önümüzdeki çarşamba ve cumartesi çıkılacak Arnavutluk ile Gürcistan sınavları öncesinde kadroya çağırdığı oyuncuların son durumlarını görmek için stada geldi.

Sarhoşa geçit yok
Polis şehre gelen F.Bahçe taraftarlarını kontrol noktalarında tepeden tırnağa aradı, topluca stada getirdi. 630 polis stat çevresinde görev yaparken, stat girişinde alkol muayenesi de yapıldı. Alkollü olduğu belirlenen iki F.Bahçeli, bir Denizlili içeri alınmadı.

Mikka'nın ilk golleri
Denizlispor yönetimi seyirciyi stada çekmek için bilet fiyatlarını ucuz tutarken coşkuyu artırmak için de 10 bine yakın bayrak dağıttı. Çevre binaların üzerinde de çok sayıda taraftar maçı izledi. Denizlisporlular Mikka bu sezon ilk gollerini Fener'e attı.

İkinci gol küfürle geldi
Karşılaşma 1-0 devam ederken şeref tribününde oturan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yan tribünden küfür edildi. Başkan Yıldırım ve yanındaki yöneticiler ayağa kalkarak küfür eden taraftara tepki gösterirken, Denizlispor'un ikinci golü geldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt