m620 çook acil yardım lütfen ....

Sponsorlu Bağlantılar

pesdelisi

Üye
    Konu Sahibi
m620 çook acil yardım lütfen ....
arkadaşlar telefonda 36 tane oyun vardı.3 tane daha yükledim.yer yok diye bir oyunu silmeye çalıştım-sil dediim anda telefon yeniden başlıyor.kopyalıyor-taşıyor ama hiçbirşeyi silmiyor.format atma kodunu giriyorum kareye bastığım anda telefon yeniden başlıyor.virüs mü dicem kaspersky java antivirüsü indirdim bellek kartına attım telefona kopyalanmıyor.sim kartını takınca telefon açılmıyor-samsung fan club'ın f sinde kalıyor.LÜTFEN YARDIM !!! Bayram diye hiçbiryer-destek hattı açık değil lütfen yardımcı olun...:(

oflu250

oflu250

Üye
#*2767*3855# olmuyorsa bide şunu dene *#52828378# gir-4.TFS reset de ordaaan java full reset de tele bişey olmaz java dünyası ilk aldığın günki gibi olur sıfırlanır .benim bildiğim bu kadar bidene oflu 250 ye bi msj yaz

ceza0408

ceza0408

Üye
geçmiş olsun

alis1234

Üye
m620 format sorunum var acilllllllllllllll link ekleyebilirmisiniz

kanlıadam

Üye
arkadaslar benım telefon modelı samsung m620 sorunum mesaj atamıyorum yazp yollarken gonderme hatası verıyor. ne yapacagımı bılemıyorum bılen arkadaslar olursa bana yardımcı olmalarını ısterım sımdıden tesekkur ederımm

teknikeraykut

Üye
ay arkadaslar acılen yardım edın bn de m620 tlf var sebeke gelmıyor ne olur yardım edn

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaslar acılen yardım edın bn de m620 tlf var sebeke gelmıyor ne olur yardım edn

midilli

Üye
tşk topraam

callindown

Üye
Arkadaşlar benmde m620 var sanırım virüs kaptı tel açılınca Fun Clup yazısında kitlenio sonra tekrar kapanıo açılıo aynı şeyleri yapıo yani masaüstü gelmio hiç bi tuş işlemio bataryayı sökmeden kapatamıyorum LÜTFEN YARDIMM.:vur :bilmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt