Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lütfen yardim edin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crash
Üye
Konu Sahibi
lütfen yardim edin
Arkadaşlar hiç k700i ye hafiza kartı takıldığını gordunuzmu?hani türk insani için imkiansiz diye birşey yoktur ya o yüzden soruyorum şimdiden teşekkürler :artı:
Gokhan43
Üye
Görmedim ve göreceğimi de hiç mi hiç ummuyorum.
İmkansız.
S1FR3K1R1C1
Üye
Originally posted by crash@Aug 29 2005, 05:43 PM Arkadaşlar hiç k700i ye hafiza kartı takıldığını gordunuzmu?hani türk insani için imkiansiz diye birşey yoktur ya o yüzden soruyorum şimdiden teşekkürler :artı:
Originally posted by crash@Aug 29 2005, 05:43 PM Arkadaşlar hiç k700i ye hafiza kartı takıldığını gordunuzmu?hani türk insani için imkiansiz diye birşey yoktur ya o yüzden soruyorum şimdiden teşekkürler :artı:
ya peki 6600 ların kamerası değiştirliyormu 7610 nunkiyle fln?
Gokhan43
Üye
O da zor
Donanımsal olduğu için değiştirilemez.
ibrahimcay1
Üye
arkadasım sen cok fantazi yapıyon bunlar brz zor ya nerden geliyo aklına helal olsun walla(yanlıs anlama ha saka yapıom)
FrontmaN
Üye
belki ruslar yapar ne de olsa adamlar n gage ye windows yuklediler
ibrahimcay1
Üye
rus abi yapar...
marmaristeyim rus dolu burda beyler bayanlara sorimmi acaba nası yapıyonuz die::
Gokhan43
Üye
Sor bkalım :
cayborg
Üye
sor sor öğreniriz...
zoom
Üye
ya biryerde görmüştüm k700 inin araka kısmını gösteriyordu değişik bi hafıza kartı için mi neymiş öyle bişeyler diyoalardı ama ne derece doğru bilmiyorum
ama 7650'nin hafızasını 40 mb yapıldığını gördüm dediğin gibi türk insanı 2:
cayborg
Üye
ya p910 i nin hafıza çipi en fazla ne kadar büyütülüyo ki???
ibrahimcay1
Üye
1gb var.....eger SanDisk memory stick pro duo dan bahsediyosak......
abuvice
Üye
Originally posted by ibrahimcay1@Aug 30 2005, 04:06 PM rus abi yapar...
marmaristeyim rus dolu burda beyler bayanlara sorimmi acaba nası yapıyonuz die::