Lütfen acil yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

göktaş

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen acil yardım edin
Arkadaşlar benim hayatımda hiç kız olmadı ama 17 yaşındayım bir kızı sevdim söyleyemiyorum da sohbetimizde iyi ama
onun da beni sevip sevmediğini nasıl anlarım

lütfen yardım edin

djoz-

djoz-

Üye
Kızı tanımadığımız için bunu burada kimse bilemez.

kimi kız seninle çok ilgilenir, bol bol makara kukara yapar, dibinden ayrılmaz, ama bu sevdiğini göstermez, açıldığında "biz arkadaşız" diyip oturtur insanı..

kimisi de sevse bile yanaşamaz, hatta senden kaçar.. nefret ediyo sanırsın ama sever..

velhasılkelam bunu biz ezbere söyleyemeyiz.. ya sen anlayacaksın ya da cesaretini toplayıp sevip sevmediğini sorup öğreneceksin.. gerisi yalan olur..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
evet açılman lazım, başka yolu yok. 2 seçenek var. ya darbeyi yersin, yada mutluluğu tadarsın. Darbey yersende üzülme ben buradayım. takılırız 1 hafta unutur gidersin...

göktaş

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar darbeyi yesekte yarım soracağım

Dwyane_Wade

Üye
Ee sonuç ne oldu ?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sonuç büyük ihtimal hüsran oldu. Bu işler böyle seven yaranmıyo

Dwyane_Wade

Üye
Doğru söylüyorsun..

göktaş

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar hüsran oldu ama şöyle bişey oldu sende iyi birisin dedi ama gülerek ben bu işlerle uğraşmıyorum dedi sizce nedemek istedi gönlü varmı

Dwyane_Wade

Üye
Ah şu kızları bir anlasam..Ben bu işlerle uğraşmıyorum..Sen iyi birisin..Bahaneye bakarmısın ?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kız ben okuluma bakıyom demiş. Ama sen inanma genede eğer üstüne titrersen, uzaktan uzaktan göz temaslarına devam eder onu sevdiğini kendini rezil etmeden belli edersen. Seninkinin 1 günlük heves olmadığını anlar ve o zaman işler değişebilir.

göktaş

Üye
    Konu Sahibi
kız ben okuluma bakıyom demiş. Ama sen inanma genede eğer üstüne titrersen, uzaktan uzaktan göz temaslarına devam eder onu sevdiğini kendini rezil etmeden belli edersen. Seninkinin 1 günlük heves olmadığını anlar ve o zaman işler değişebilir.

tamam bunu yapayım ben böyle kanıtlarsam senin dediğin gibi gerçekten de işler değişebilir
çok saolun iyiki varsınız ama lütfen bana yol gösterin hayatımda ilk kez oluyor

Pure Life

Pure Life

Üye
Ona jestler yap centilmen ol. Kadınlar centilmen erkeklere bayılır. Prensesmiş gibi davran ona. O geçerken kapıyı falan tut, ona iltifat et. İstikrarlı olursan çok fazla dayanamayacaktır.

göktaş

Üye
    Konu Sahibi
Ona jestler yap centilmen ol. Kadınlar centilmen erkeklere bayılır. Prensesmiş gibi davran ona. O geçerken kapıyı falan tut, ona iltifat et. İstikrarlı olursan çok fazla dayanamayacaktır.

dostum ben daha yeniyim bu işlerde mesala nasıl jestler yapayım
örnek verirseniz çok yardımcı olursunuz

EroL

EroL

Emekli Yönetici

eğer bi kıza prensesmiş gibi davranırsa bu yalakalık olur fairy, hiç gerek yok böyle şeylere. Kapı tutma falan ne bunlar? ben senden hoşlanıyorum sende ciddiyim ama bana gelmezsende dünyanın sonu değil havasında olmalı bi erkek. Siz kadınlar hep dersiniz bana nazik davransın, centilmen olsun, benim burnumu kaldırsın... sonra burnunuz kalkınca ne centilmenlik kalır ne bişey gidip en yakışıklısını seçersiniz. Yalanmı? Yada bu erkek centilmen, benim kulum köpeğim, bu tam benim istediğim dersiniz, ama bizaman sonra gerçek yüzünü anlarsınız, bütün erkekler aynı dersiniz... Bu yalanmı?

Yapmacık olmaya gerek yok. Sen ne isen osun kardeş gerçektende dünyada bi tek o kız yok. Ama onun olmasını istiyosun, o zaman ne hissediyosan sen neysen öyle davran.

göktaş

Üye
    Konu Sahibi

eğer bi kıza prensesmiş gibi davranırsa bu yalakalık olur fairy, hiç gerek yok böyle şeylere. Kapı tutma falan ne bunlar? ben senden hoşlanıyorum sende ciddiyim ama bana gelmezsende dünyanın sonu değil havasında olmalı bi erkek. Siz kadınlar hep dersiniz bana nazik davransın, centilmen olsun, benim burnumu kaldırsın... sonra burnunuz kalkınca ne centilmenlik kalır ne bişey gidip en yakışıklısını seçersiniz. Yalanmı? Yada bu erkek centilmen, benim kulum köpeğim, bu tam benim istediğim dersiniz, ama bizaman sonra gerçek yüzünü anlarsınız, bütün erkekler aynı dersiniz... Bu yalanmı?

Yapmacık olmaya gerek yok. Sen ne isen osun kardeş gerçektende dünyada bi tek o kız yok. Ama onun olmasını istiyosun, o zaman ne hissediyosan sen neysen öyle davran.

emmi yapmacık olamam da zaten çok ta sert olmalımıyım yoksa orta da mı ilerlemeliyim
yardım edin

Dwyane_Wade

Üye
Ona içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran :oke: Kendin ol yeter..

Pure Life

Pure Life

Üye

iki tatlı söz söylemek yapmacıklıkmı oluyor. Geçerken yol vermek budamı yapmacıklık? Sevdiğin insana canım demen kadar doğal ne varki? bu neden yalakalık olsunki? Kadınlar hep ilgisizlikden şikayetçidirler.Bana karşı ilgisiz davranıyorsun dendiği zaman daha dün buluştuk cevabını verilir. Oysa kadının istediği sadece sevgi cümleleridir. Ben bir erkeği seviyorsam başkasına bakmam. Gidip en yakışıklısını bulma fikrine bence tamamen saçmalık. Sen yanından geçen güzel bir kadına bakmazmısın ? Bakarsın ama belki en çirkini ni seversin. Sevmenin yakışıklılıkla çirkinlikne ne alakası var. Kulu köpeği ol demedim ayrıca sadece jest yap dedim. Canını al demişim gibi kadınları suçlarcasına sert uslupla cevap almamda son derece şaşırtıcı.

Ne istiyorsan onu yap sevgili arkadaşım. Yetkili olduğum kategorimden de kovulacağım biraz sonra.

haltie

haltie

Üye
emmi yapmacık olamam da zaten çok ta sert olmalımıyım yoksa orta da mı ilerlemeliyim
yardım edin

kardeşim bak bunu herkes demez sana bırak gitsin yüzüne bile bakma güçlü dur onu görünce dibin düşmesşn bulunduğuu yerlerden uzaklaş umrunda olmasın yani bak gör neler oluyor çünkü kızlar peşinden koşan erkekler yerine onlardan kaçan erkekleri seçerler jest çiçek hediyeler falan hikaye dikkat et çevrendede hep ole olmuştur sen bırak onu o sana gelicek paşa paşaa(h)

göktaş

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize bol bol teşekkür ederim çünkü hepinizde bana yol gösterdiniz ben hayatım boyunca dört duvar arasında ders çalışmaktan günün hepsini kitap başında geçirmekten bıktım bana momenti sor bilirim ama bir kıza nasıl davranılır onu bilmem çünkü okulda ders arasında bile soru çözen bir salam ineğim bu kız nerden çıktı derseniz büyük taşlar diye bir metin vardı onu okuyunca hayatımın dersten ibaret olmadığını öğrendim hayatımda hep ailem için sevdilerim için güzel bir gelecek kurmak için çalıştım kendimi insanlardan soyutladım ve şimdi cezasını çekiyorum bir kızı bıraktım insanlarla karşılıklı sohbet bile edemem çünkü ne konuşacağımı bilemem ben böyle bir insanım buraya bir cümle yazmanız bile yeter bana hepinize bana yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Evet gördüğün gibi bu konuda çeşitli söylentiler var:) herkezin kendine göre bi tarzı var, sende kendi tarzını belki bi seferde belki zamanla bulacaksın. Bayanı görmediğimiz için genelleme olarak yorumlar yaptım ben, ama bi insanın yüzüne, oturuşuna, yürüyüşüne bakınca ona nasıl davranman gerektiğini, onun nasıl dikkatini çekebileceğini anlarsın. Bu hayat senin kardeşim. Ailen, arkadaşların bi süre senin yanında olurlar kendininide düşün biraz. Kızlar konusunda tecrübe edinmelisin ki, ciddi anlamda hayat arkadaşını seçeceğin gün yanlışa düşüp mutsuz olma diye.

Elimizden internetten bu kadarı gelir, zorlandığın takıldığın biyer olursa burda sana yardım edecek insanlar var,

Burcu: söylediklerim direk sana değildi, genel konuştum kusura bakma o zamanını piskolojisiyle biraz yüklenmişim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt