tektabancam
Üye
Lumia 925 32 Gb
Slm, forum milletinin insanları,
Uzun bir aradan sonra engin uzmanlık ve derin bilgilerinize ihtiyaç duymaktayım,
daha çok kullanıcılar cevaplarsa daha verimli olur saygılar,
1: Nokia Lumia 925 32 GB neden 16 gb dan daha ucuza satılıyor
2: Nokia Lumia 925 32 GB kullanan arkadaşlar andro_iti
ararmıyım? aramazmıyım?
yani; müzik filim(.mkv) vs dışarıdan yüklenen dosyalarda oynatma çalıştırma yada oynatamama çalıştıramama gibi sorunlar yaşatırmı?
3: Batarya Kullanımı nasıl yogun kullanım , orta ve az kullanım gibi kaç saat yetiyor?
4: işe yarar uygulamalar marketinde mevcut mu? (bugun android dede bi dünya uygulama var %50 i çöp bence) ben diger %50 yi merak ediyom...
5: 32 gb tın ne kadarı kullanıcının hizmetinde?
6:Ekran kalitesi nasıl gün ışığında performansı nasıl? Parmak izi kalıyormu?
7: Dayanıklılık, diye sorarsam ne cevap verirsiniz?
çocuklar ellerinden düşürmek istemiyor fakat arada düşürüyorlar, bazen çok sert düşe biliyor 
8:
neyse epey uzatmışım ne diyelim alınırmı? beklenirmi?
Uzun bir aradan sonra engin uzmanlık ve derin bilgilerinize ihtiyaç duymaktayım,
daha çok kullanıcılar cevaplarsa daha verimli olur saygılar,
1: Nokia Lumia 925 32 GB neden 16 gb dan daha ucuza satılıyor
2: Nokia Lumia 925 32 GB kullanan arkadaşlar andro_iti
ararmıyım? aramazmıyım?yani; müzik filim(.mkv) vs dışarıdan yüklenen dosyalarda oynatma çalıştırma yada oynatamama çalıştıramama gibi sorunlar yaşatırmı?
3: Batarya Kullanımı nasıl yogun kullanım , orta ve az kullanım gibi kaç saat yetiyor?
4: işe yarar uygulamalar marketinde mevcut mu? (bugun android dede bi dünya uygulama var %50 i çöp bence) ben diger %50 yi merak ediyom...
5: 32 gb tın ne kadarı kullanıcının hizmetinde?
6:Ekran kalitesi nasıl gün ışığında performansı nasıl? Parmak izi kalıyormu?
7: Dayanıklılık, diye sorarsam ne cevap verirsiniz?
çocuklar ellerinden düşürmek istemiyor fakat arada düşürüyorlar, bazen çok sert düşe biliyor 
8:
neyse epey uzatmışım ne diyelim alınırmı? beklenirmi?
benim fikrlerim böyle