lumia 820 alacağım ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
lumia 820 alacağım ama...
telefonun imei numarası kayıtlı değil wp8.1 yüklü ve iadesi yok. Aklıma şunlar takıldı ben bu telefonu wp10 a yükseltebilir miyim? Düz windows 10 yüklemem mümkün mü yüklersem randıman alır mıyım? WP 8.1 de kalsam dışardan uygulama yükleme yapılabilir mi? Telefona imei numarası atılabilir mi? Telefonda güncel bir tarayıcı var mı? Çok soru var biliyorum

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bazı sitelerde tarayıcı sorun çıkartacaktır. uygulama dükkanı zaten erişilmiyor. win 10 uygulama üzerinden yükleniyordu ama stabil değildi. 8.1 de iyi sayılmaz alıyorsan 640Xl filan bak.nokia ya ımeı konusunda sorunları olan bir telefon

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
bazı sitelerde tarayıcı sorun çıkartacaktır. uygulama dükkanı zaten erişilmiyor. win 10 uygulama üzerinden yükleniyordu ama stabil değildi. 8.1 de iyi sayılmaz alıyorsan 640Xl filan bak.nokia ya ımeı konusunda sorunları olan bir telefon
makine dükkanda satıldığı için ilgimi çekti tablet niyetine kullanacağım n70in giremediği sitelere falan girerim wifi ile w10 yükleme konusunda link var mi bir de w10 da market açık mi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
makine dükkanda satıldığı için ilgimi çekti tablet niyetine kullanacağım n70in giremediği sitelere falan girerim wifi ile w10 yükleme konusunda link var mi bir de w10 da market açık mi
kapalı diye biliyorum. wifi aracılığı ile yükleyebileceğini sanmıyorum zira sunucular kapalıdır. dişaridan harici yazılım bulup yüklemen gerekir diye düşünüyorum. hadi 10 u beğenmedin geri dönüş için dosyalrada lazım olacak. bulabilirsen 1520 filanda güzel büyük ekran batarya filan

gonyalı

gonyalı

Üye
Pc ye oyun indirip
blututla telefona atılabilir

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Onu bilmem
Sadece fikir yürüttüm
Symbian java oyunları pc ye indirip blututla telefona atıyorum
Wp ler de de vardır herhalde
böyle iş varsa kurarım operayı oyunla işim olmaz zaten benim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
onda harici kurluyor muydu onu hatırlayamadım şimdi

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
alamadım maalesef

gonyalı

gonyalı

Üye
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Dobraokuyucu ve DarkredBlue61
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Bir dahakine alacağın telefonun
fiyatını yaz
Elimizi cebe atarız bakarız 3-5 kuruş
Telefon almanda yardımcı oluruz
Di mi @DarkredBlue61
yok hocam parasızlik değil ilan eskiymiş satıcı vatandaş lumia 1320 varmış elinde onu önerdi bakalım nasip . Şu anlık konuyu askıya alıyorum

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: gonyalı
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
çok müteşekkirim efendim beni şımartıyorsunuz ancak söylediğim gibi çok şükür ihtiyacım yok

• Kahkaha
Tepkiler: DarkredBlue61
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
ya bu telefoncular ne adi insanlarmiş be dün olur dediği malı bugün satıştan kaldırdık diyo almam ulan bende gider başka bisi alırım

özet : telefoncu telefonu satmadı

• Beğen
Tepkiler: gonyalı ve DarkredBlue61

Üst Alt