Lugano'nun İtalya aşkı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byilmazZ

byilmazZ

Üye
    Konu Sahibi
Lugano'nun İtalya aşkı!
Uruguaylı yıldız Diego Lugano, Güney Amerika'nın en önemli haber ajanslarından Globoesporte'ye telefonla yaptığı açıklamada "Fenerbahçe sözleşmeyi uzatmak istiyor. Taraftardan büyük sevgi görüyorum. Ben de burada çok mutluyum ama İtalya'dan Juventus, Roma ve Lazio'nun benimle ilgilendiğine ilişkin haberler alıyorum. İtalya'da oynamak çok cazip ama bana henüz resmi bir teklif gelmedi. Bu yüzden sezon sonuna kadar beklemek istiyorum" dedi.

Galatasaray maçındaki olaylar nedeniyle ceza kuruluna sevkedilen Urguaylı futbolcu, eşiyle birlikte Ege tatilini sürdürüyor.

Bu arada Fenerbahçe'de savunma hattı tamamen çöktü.

LigTV'nin haberine göre; Edu'nun sakatlanmasının ardından Lugano'nun da cezalı duruma düşmesi büyük sıkıntı yaratırken, sakat olan Gökhan Gönül'ün durumundaki belirsizliğe bugün de Yasin Çakmak'ın sakatlığı eklendi. Yasin sabahki antrenmanı yarıda bırakırken, genç futbolcunun ayak bileğinde ödem oluştuğu ve durumunun hafta sonunda netleşeceği belirtildi.

Bu gelişme üzerine teknik direktör Aragones'in sezon başından bu yana yüzüne bakmadığı Can Arat ile yakından ilgilenmesi dikkat çekti.

Fenerbahçe'de savunma hattında yaşanan olumsuzluklar yaşanırken, hücum hattında da durum farklı değil. Hafta başı sakatlığının iyiye gittiği açıklanan Alex, bugünkü çalışmaya da katılamadı. Brezilyalı yıldız ağrılarının tekrarladığını söyledi.

Alex'in yokluğunda Aragones bugün Deivid'i forvet arkasında denerken, orta sahanın sağında Kazım'a forma verdi. Forvette de cezalı Semih'in yerine tek başına Güiza görev aldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt