Luciano gidici mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Luciano gidici mi?
Önümüzdeki sezon yabancı kontenjanının beşe düşecek olması nedeniyle Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncu Luciano'yu göndermeyi planladığı belirtildi.

Takımda kiralık oynayan tecrübeli futbolcunun durumu sezon sonunda netlik kazanacak. Bu oyuncunun yerinde Deniz, Servet, Önder gibi alternatifleri değerlendirmeyi düşünen Sarı - Lacivertliler'in, Konyaspor'un golcüsü Zafer Biryol ile de söz kestiği bildirildi(Bu haber yalanlanmıstı). Yönetimin, Murat Hacıoğlu ile de yollarını ayıracağı belirtildi.
------------------------------------------------------------------------
Bu TFF ne bicim dandik bir kurul yaw.Niye 5e indiriyorlarki :off:
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Avrupada birçok ülkede serbest....
 
Quattro

Quattro

Üye
Valla Luciano gidermi gitmezmi ama gelecek sezon ortalık karışacak.Bence fenerbahçe avrupada başarı istiyorsa zaten lucianoyla falan olmaz.Defans çok açık veriyor. servet olsun luciano olsun çok ağırlar hızlı adamlar karşısında çok zorlanıyorlar.(örnek servetin avrupa maçlarında gördüğü kırmızı kart)Servet ikinci hamleyi yapasıya kadar adam yanından uçup gidiyor.Yani fenerbahçe transfer yapacaksa ilk önce defansa transfer yapmalı.


Ayrıca yabancı kontenjanın düşmesi ülke futbolu için iyi yoksa fenerbahçe mesela para olduğu için getirir alex - anelka gibi 7-8 tane futbolcu sonra feneri kim zorlıyacak .yani diğer anadolu kuluplerinde yeteriince para olmadığı için ligin kalitesi düşer. işin bide bu yanı var. ;)
 

ardaca

Üye
en azından tr liginde sınırlama olabilir. avrupada oynayan kulüpler (ister fb ister gs, bjk, ts) neredeyse tamamı yabancı (tabii burda kendi ülkeleri dışından olanları kastediyorum) avrupa maçları için tecrübe gerektiğinden yabancı olması aslında iyi bir şey. ve dediğim gibi tr liginde sınırlama olursa ülke futbolu da kötüye gitmez!
 

the_patriot

Üye
gitsede kurtulsak takımlar gol atamıyor fb ye
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Originally posted by iskocyali@Apr 10 2005, 12:24 AM
gitsede kurtulsak takımlar gol atamıyor fb ye
[post=27473]Quoted post[/post]​



:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt