Litvanya Çok Rahat..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Litvanya Çok Rahat..
Pekin Olimpiyatları basketbol erkekler dalında başarılı bir grup serisi geçiren ve lider olarak çeyrek finale kalan Litvanya bugün ev sahibi Çin ile yarı final bileti için karşı karşıya geldi. Jasikevicius ve arkadaşları, Yao Ming'li Çin'i 94-68'lik skorla geçerek adını son dörde yazdıran bir diğer takım oldu.



İlk çeyreği 19-17 önde bitiren Litvanya daha sonra maça ağırlığını koymaya başladı ve devreyi 41-30 önde bitirdi. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Litvanya farkı giderek açtı ve maçtan farklı galip ayrılmayı başardı.

Litvanya'da Sarunas Jasikevicius 5/6 üç sayı isabetiyle 23 sayı, 6 asist, 3 top çalma ile maçın yıldızı olurken ilk dakikalarda takımını ayakta tutan kaptan Ramunas Siskauskas 15 sayı, 5 ribaunt, geçtiğimiz sezon Denver Nuggets forması giyen Linas Kleiza 15 sayı, 7 ribaunt ve Simas Jasaitis 12 sayıyla oynadı.

Çin'de ise Yao Ming 19 sayı, 7 ribaunt, 3 asist, Yi Jianlian 11 sayı, 9 ribaunt ve kaptan Liu Wei 10 sayı, 7 ribaunt ile oynadı.

Bu sonuçla yarı finalde Litvanya ile İspanya karşılaşacak. Diğer çeyrek final maçı ise Arjantin - Yunanistan arasında olacak.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Normal sonuç;)
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
eğer finale çıkabilirse abd litvanya'yı da elenenler listesine ekleyecek..
 


Üst Alt