Linkli mesajlar yollanmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Linkli mesajlar yollanmıyor?
Normal mesaj gidiyor ama Appstore konumda iTunes linklerini paylaşıcam bir türlü mesaj gitmiyor yüklenip duruyor. Neden böyle oluyor?
Sürekli mesajı düzenle 1 linki editörle link ekleme yap değişikliği kaydet yaptım. Bu ne ya? Tüm linkleri bir seferde paylaşamıyoruz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Serhan


Serhan

Serhan

Üye
Aynen bendede öyle sorun var.
Html class hatası çıkıyor hep. Link ekle tuşuna basıp yapıştırınca gidiyor birtek.
 
ANIL

ANIL

Admin
Link seçeneği ile (editördeki link ekleme butonu) eklendiğinde sorun yaratmıyor ancak direkt yapıştırılıp gönderildiğinde sistem mesajı gönderemiyor bunun nedeni de teknik olarak izah edersem siz bir link yapıştırıp mesajı gönderdiğinizde, sistem mesajı kaydederken sayfanın başlığını çekip sayfa başlığı seklinde kaydediyor. Mesele şu ki, bazı sitelerde güvenlik tedbiri nedeniyle bazı engellemeler oluyor ve bu işlem de engellenmiş oluyor yani sayfa url si arka planda çağırılıp sayfa title i almaya çalışan sistemimiz de sayfa başlığını alamadıgından gönderemiyor.

Bu sorun çok yakın zamanda alternatif bir yöntemle çözülecek, bildiriminiz için teşekkürler
 
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Umarım çabuk çözülür
 
omer.talha

omer.talha

Üye
aynen bu sorun sadece bende var sanıodum :)
 
Ozan

Ozan

Admin
Geçici olarak linklerin başlıklarını çekmeyi sağlamayı devre dışı bırakarak, mesaj göndermenizi çözebiliyorum. Birkaç gün içerisinde eski halinde sorunsuz çalışıyor olacak. Şu an genel anlamda link gönderiminde sorun yaşamıyor olmalısınız
 
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Evet şu an sorun yok
 


Üst Alt