lincoln için intikam vakti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ukalgs

ukalgs

Üye
    Konu Sahibi
lincoln için intikam vakti

Lincoln için intikam vakti

Leverkusen maçı Cassio Lincoln için ayrı bir değer taşıyor. Brezilyalı yıldız geçen yıldan kalma bir öfkenin hesaplaşması için kolları sıvadı. Ve intikam için bu geceyi seçti. Hürriyet Gazetesi'nin 13 Şubat tarihli haberine göre, Lincoln’ün aklından hiç atamadığı ve yakın dostlarına her fırsatta anlattığı olay Almanya’da gelişti.
25 Şubat 2007’de Gelsenkirchen Stadı’nda oynanan maçta, Lincoln peşinden hiç ayrılmayan ve sert hareketlerle kendisini çileden çıkartan Leverkusen Kaptanı Bernd Schneider’e okkalı bir yumruk savurdu. Oyunun bitimine bir dakika kala gelişen bu olay Lincoln’ün başına beklenmedik işler açtı. Önce kırmızı kartla oyundan atıldı, sonra 5 maçlık bir ceza aldı ve daha sonra da basının diline düştü.
Hep kötüye gittiler
Yazılı ve görsel basın Lincoln’ü ’suçlu adam’ olarak ilan etti. Adeta dünyası karardı Lincoln’ün... Basın durmadan Brezilyalı yıldızın üzerine geliyordu. Her manşette Lincoln vardı.
Lincoln’süz geçen lig haftalarında Schalke 5 maçta 8 puan kaptırdı. Her geçen hafta daha kötüye gitti.
Ve sezon sonunda şampiyonluğu iki puan farkla Stuttgart’a kaptırınca, yer yerinden oynadı.
Kaybedilen puanların ve kaçırılan şampiyonluğun faturası tek kişiye kesildi: Cassio Lincoln.
Brezilyalı futbolcu günlerce bu olayın etkisinde kaldı. Ne ülkesindeki uzun tatil ne de olayı unutmak için sarfettiği çaba Lincoln’e aradığı huzuru getirdi. Ve Lincoln kararını verdi. Bundesliga’dan ayrılacaktı. Oysa, hep Alman Ligi’nde ve bir Alman takımında oynamayı düşlemişti.
İntikam maçı olacak
Şimdi ayrılık zamanıydı. Ayrılırken de yüreğinde Bayer Leverkursen ve Bern Schneider’e karşı inanılmaz öfkeler taşıyordu. Aradan yaklaşık bir yıl geçti. Ve kader Lincoln ile Leverkursen’i bir kez daha karşı karşıya getirdi. Brezilyalı yıldız bu kez Galatasaray forması ile Alman ekibinin karşısına dikilecek.
Önce Galatasaray için oynayacak. Kazanması için çaba gösterecek. Sonra yüreğinden hiç silemediği o öfkenin intikamı için oynayacak.
İşte bu gece için bir haftadır özel programlarla hazırlanan Lincoln, Kalli ile bir görüşme de yaparak, Alman hocadan oynama izni istedi. Brezilyalı yıldız bu konuda Feldkamp’la görüşerek ilginç ifadeler kullandı: "Sahada haftalardır görevini başarı ile yapan arkadaşlarım olduğunu biliyorum. Ancak, bu maçın benim açımdan farklı bir anlamı var. Bu nedenle oynamak istiyorum. Oynarsam, sahada farklı bir Lincoln göreceksiniz."
Alman hocanın konu hakkında bir açıklama yapmamasına karşın Lincoln’ün bu pozitif hırsından yararlanmak istediği öğrenildi. Kalli’nin bu düşüncesinde, belindeki ağrıları geçmeyen ve 18 kişilik maç kadrosunda çıkarıldığı açıklanan Serkan Çalık’ın sakatlığının etkili olduğu ifade edildi. Brezilyalı yıldızın forma giymesi durumunda son haftalarda yıldızını parlatan Barış Özbek’in de sağ kanada kaydırılacağı belirtildi

:oke::oke::oke::oke:
 


askbesk

askbesk

Üye
keşke sinirlenipte 1 gol atsaydı
 
ukalgs

ukalgs

Üye
    Konu Sahibi
keşke.................
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt