Limon sıkılırsa gebelik önlenir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Limon sıkılırsa gebelik önlenir mi?

Türk Eczacıları Birliği ve Hacettepe Üniversitesi’nin işbirliği ile kurulan Cinsel Sağlık Eğitim ve Danışma Merkezi’ne 5 ayda, 2 bin başvuru oldu. Telefon danışmanlığı ve yüz yüze danışmanlık hizmeti veren Merkezi telefonla arayanların yüzde 77’sini erkekler, yüzde 23’ünü kadınlar oluştururken, merkezden yüz yüze danışmanlık hizmeti alanların yüzde 65’ini kadınlar, yüzde 35’ini erkekler oluşturdu. Merkeze en çok cinsel işlev bozukluğu, HIV, AIDS, aile planlaması ve ergenlik dönemiyle ilgili sorular yöneltildi.

Gençler AIDS'i merak ediyor
Merkeze en çok, erken boşalma, cinsel ilişkiye girememe, orgazm sorunu nedeniyle başvuruluyor. Söz konusu nedenlerle başvuranların önemli bölümünü 30-40 yaş grubundakiler oluşturuyor. 30 yaş grubu altındakiler en çok AIDS'in nasıl bulaştığını merak ediyor.

Keramet limonda mı?
Hattı arayanlar, AIDS’in öpüşmeyle bulaşıp bulaşmadığını, bir kere cinsel ilişkiye girmekle AIDS olunup olmayacağını, korumasız cinsel ilişkiyle AIDS’in bulaşıp bulaşmadığını sordu. Hattı arayanların bazıları limon sıkmakla AIDS’in önlenip önlenmeyeceğini sorarken, cinsel ilişkiden sonra hamile kalmamak için vajinaya limon sıkmanın etkili olup olmadığı dahi soruldu.

Masturbasyon zararlı mı?
Hattı arayan gençlerden kızlar adet kanamaları ile ilgili sorular sorarken, erkekler masturbasyon hakkında soru yöneltti. Ergenlik dönemindeki erkekler, daha çok sık masturbasyonun zararlı olup olmadığını sordu. Hattı arayan bazı gençler, bekaret zarının nerede olduğu sorusunu yöneltti. Gençlerin ortak sorusu ise sivilce problemi oldu. Gençlerin büyük çoğunluğu ilk cinsel ilişki yaşını merak ediyor.

Eşcinsellik hastalık mıdır?
Hattı arayan eşcinseller "Bu hastalıktan nasıl kurtulabilirim?" sorusunu yöneltti. Merkezde yüz yüze terapide en çok erken boşalma ve orgazm ile ilgili sorunlar dile getirildi.

Kadın bedenini tanımıyor
Cinsel Sağlık Eğitim ve Danışma Merkezi Sorumlusu Dolunay Polat, hemen hemen tüm kadınlarda orgazm sorunu olduğunu belirterek, özellikle kadınların bedenlerini tanımadığına dikkat çekti.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İlginç sorular var.. :)
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Garip sorular....



Laf olsun diye sorular da vardır herhlde.. :)
 

ardaca

Üye
yaa ne limonu yaaa :D salata yapıyo sanki herif. sirke de koy tam olsun :D :D :D

vallaaa cahilllik kötü!
 
AKATLI

AKATLI

Üye
zuhahahha bune lan
 


Üst Alt