Limon Kabuğu Marmelatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
Limon Kabuğu Marmelatı
LİMON KABUĞU MARMELATI

Dört parça soyulmuş limon ince kabuklarını şerit gibi ve ince kesip saat zembereği gibi bükerek açılmaması için iğne ile delerek ipliğe bir taraftan diğer tarafa geçirerek diziniz. Sonra kaynar suda haşlayıp kevgire alarak üzerine soğuk su geçiriniz. Acısının tamamiyle çıkması için 3 - 4 kez bu şekilde haşlayıp soğuk sudan geçiriniz. 1280 kilogram suya 2 kilo şeker kestirip içine atarak kaynatınız. Kıvamına gelince indirip iplikleri çekerek kabukları kâseye koyunuz. Sonra şurubu tekrar kaynatıp kabukların üzerine dökünüz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
717
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
665
x-scarface
AlexsandroZ
Cevap
6
Görüntüleme
2K
cihanata_1
CoDeYs
Cevap
0
Görüntüleme
1K
CoDeYs
hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
549
hikmet366


Üst Alt