"Lig tamamlanınca devrim olur"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
"Lig tamamlanınca devrim olur"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Anadolu'da çok iyi takımların olduğunu, sezon sonunda 'Anadolu devrimi'nden bahsedilebileceğini belirtti.


Trabzonspor'u zirve heyecanı sardı. Son şampiyon Bursaspor'u deplasmanda net bir skorla yenen bordo-mavililerde başkan Sadri Şener, "Şampiyonluktan bahsetmek için çok değil sadece biraz erken" dedi. başkan Şener, Bursaspor maçında 2 golün sahibi Jaja'nın performansına da dikkat çekti.
Lider Trabzonspor'un başkanı Sadri Şener, Spor Toto Süper Lig’de ilk sıraları Anadolu takımlarının işgal etmesi üzerine medyada yer alan "Anadolu devrimi" benzetmesini yorumladı. Şener yaptığı açıklamada, "Şu anda ortada bir devrim yok. Ama lig tamamlanınca devrim olur. Anadolu da gerçekten çok iyi takımlar var. Ama hiçbir zaman Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı göz ardı etmemeliyiz. Çünkü onların isimleri var. Onları asla kenara itemezsiniz” şeklinde konuştu.
Brezilyalı Jaja'nın sezon başında çok eleştirildiğini hatırlatan başkan Şener, Bursaspor maçından sonra ise Jaja'yı tutmak için rakiplerin iki oyuncu ile markaj yapacağını öne sürdü.
Sadri Şener, "İnsanlar yanlış bir şey söylediler mi geri dönemiyorlar. Ama sonuç ortada. Şu anda hiçbir takım bu oyuncuyu sahada tek başına bırakmayacaktır ve en az iki adam verecektir. Böyle bir durumda da golleri Umut atar. Bu ne kadar kaliteli bir takım kurduğumuzun bir göstergesi. Yedek kulübesindeki Yattara ve Alanzinho gibi iki silahımızda her an oynamaya hazır" dedi.
Sadri Şener, şampiyonluk yolunun ligin ikinci yarısında İstanbul takımlarıyla deplasmanda oynayacakları maçlardan geçtiğini de söyledi.
Trabzonspor başkanı, "Şampiyonluktan bahsetmek için çok erken değil, sadece biraz erken. O yarışın içerisinde olmak bile heyecan veriyor. Bunu insanların gözlerinde görebiliyorsunuz. Mustafa Denizli'nin güzel bir sözü var. Diyor ki, ‘Trabzonspor, ikinci yarı ilk yarıda İstanbul takımlarından aldığı puanın yüzde 60'ını aldı mı şampiyon olur.' Bende bu fikirlere aynen katılıyorum. Tabi ki burada Bursaspor, Kayserispor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi takımları göz ardı etmiyorum. Ama biz hedefe kilitlendiğimizde zaten büyük, küçük takım ayrımı yapmayacağız." ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt