Lg'nin Kıvrımlı Ekran Telefonu G Flex'in Görüntüleri Sızdı!

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Lg'nin Kıvrımlı Ekran Telefonu G Flex'in Görüntüleri Sızdı!
LG, karmaşık biçimde Z ve Z1 olarak adlandırılan bir cihaz olan yeni akıllı telefonu G Flex’in resimlerini “kazara” sızdırdı. Engadget’ın anonim bir kaynağa dayandırdığı haberine göre, cihaz kısa bir süre içerisinde ilan edilecek ve lansmanı gelecek ay yapılacak.


Galaxy Round'a benziyor, fakat bu bebek boydan esnek. / © Engadget / LG
Fakat bu aşamada başka hangi ayrıntılara ihtiyacımız var? Bu cihazın basit görünüşü bir ay tartışılabilir. Hatırlayacağınız gibi, Samsung, dünyanın ilk kıvrımlı ekranlı akıllı telefonu Galaxy Round’u ilan etmişti. Resimlerde görebileceğiniz gibi, Samsung’daki kenar kıvrımlarının yerine G Flex’te kıvrımlar muza benzer şekilde dikey olsa da, LG de geride kalmamış oldu.

Cihaz 6 inçlik ekranıyla ceplerimize o kadar kolay sığmayacakmış gibi görünüyor. Her iki cihaz da aynı kıvrım oranına sahip gibi görünüyor, fakat LG’nin cihazı, dikey kıvrımı dolayısıyla daha çok dikkat çekiyor. En azından (eğer girerse) cebe daha kolay sığacağı kesin.


Definitely more ''out there'' than the Galaxy Round, but which pocket does this fit in? / © Engadget / LG
G Flex’in ne kadar esnek olacağına dair herhangi başka bir bilgi olmasa da, G Flex’in, Samsung Galaxy Round gibi, esnek ekran teknolojisinin öncülerinden olacağı kesin; bunun anlamı, standart bakımdan tam olarak esnek olmasa da, cihazın daha az katı ve (örneğin üzerine oturduğunuzda ya da düşürdüğünüzde) darbelere daha dayanıklı ekranı sayesinde neredeyse yenilmez olması.

G Flex hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Galaxy Round’dan daha iyi bir cihaz mı olacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.
 


Üst Alt