LG’den yeni amiral gemisi G5’in kasasının plastik olup olmadığına dair cevap geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG’den yeni amiral gemisi G5’in kasasının plastik olup olmadığına dair cevap geldi
LG’nin yeni amiral gemisinin kasasının plastik olup olmadığı merak konusu oldu….


Geçtiğimiz Şubat ayı sonunda düzenlenen MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi’nde bir çok önemli akıllı telefon gün yüzüne çıkarken, bunlardan bir tanesi de Güney Kore devi LG’nin yeni amiral gemisi G5 oldu.




Bu yeni akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri ve modüler tasarım ile gelirken, 31 Mart tarihinde Güney Kore’de ve 1 Nisan tarihi itibari ile de Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulmuştu.

Cihazın satışa sunulması ile birlikte de inceleme ve test videoları ile gelirken, bu videolar arasında dayanıklılık videoları da yer almakta. YouTube üzerinden JerryRigEverything tarafından LG G5’in dayanıklılığını hedefleyen bir video gelirken, cihazın arka kısmının bir bıçak ile çizildiği ortaya çıkmıştı.

Bu da alüminyum kasanın üstünde ince bir plastik tabakanın olduğunu gösterirken, LG’den konu ile ilgili olarak açıklama geldi. LG söz konusu malzemenin plastik olmadığını ve astar boya olduğunu belirtiyor. Astar boyanın, asıl boyanın alüminyuma bağlanması için kullanıldığı da ifade edilmekte.

Ayrıca cihazın kasasının alüminyum alaşım olduğu kaydedilirken, LM201b olarak adlandırılan bu malzeme otomobil ve uçaklarda kullanılmak üzere Korea Institute of Industrial Technology tarafından geliştirmiş.

LG G5 akıllı telefon 5.3″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 16MP + 8MP Dual arka kamera, 8MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

LG’den yeni amiral gemisi G5’in kasasının plastik olup olmadığına dair cevap geldi - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bükülmez İşte Ne Güzel :)
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Zaten testte bükülmüyor alt kısım yerinden oynuyor sadece ama kasa geneli sapasağlam.Hatırlıyorum da benzer testte kalitesiyle övünen m9 yamuk yumuk olmuş ayrılan kasadan anakart görünmüştü.
 
  • Beğen
Tepkiler: Onur K.
Onur K.

Onur K.

Üye
Lg g5 in 4" modelini çıkarsa da alsam :ehe
 
Polymath

Polymath

Üye
Zaten plastik kasa çıkarması intihar olurdu...
 
  • Beğen
Tepkiler: Onur K.


Üst Alt