LG'den G6 Compact ve G6 Lite akıllı telefonlar gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LG'den G6 Compact ve G6 Lite akıllı telefonlar gelebilir
Güney Kore'nin Samsung'dan gelen en büyük akıllı telefon üreticisi olan LG, her sene yeni modeller sunarken, özellikle de firmanın amiral gemisi LG G serisi büyük ilgi görüyor. Firma son olarak geçtiğimiz sene modüler tasarıma sahip olan LG G5 adındaki akıllı telefon modelini pazara sunmuştu. Bu cihaz çift arka kamera ve diğer donanım özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmişti.



Şimdi ise firma LG G6 adındaki yeni nesil amiral gemisi sunma hazırlıkları içerisinde. Bu yeni cihazın bu ayın sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Bu akıllı telefon oldukça ince ekran çerçeve tasarımı ile gelecek ve daha önce Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinden güç alacağı ifade edilse de, yeni bilgiler Samsung'un üretimdeki tüm yonga setlerine el koyması nedeni ile LG'nin bu yeni modelini Qualcomm Snapdragon 821 ile sunacağı şeklinde.

Ayrıca ortaya çıkan yeni bilgilere göre LG, bu yeni amiral gemisi modelinin farklı versiyonlarını da sunabilir. Firma G6 Compact ve G6 Lite olarak iki marka tescili gerçekleştirdi. Ancak yine de henüz kesin bir bilgi bulunmadığını belirtelim.

LG sadece bu isimlerle de sınırlı kalmamış ve G6 Hybrid, G6 Fit, G6 Sense, G6 Young, G6 Forte, G6 Prix isimleri ile ilgili olarak da daha önce firmadan başvurular gelmişti. Ancak bu isimlerle de cihaz mı yoksa aksesuar mı sunulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.
 
  • Beğen
Tepkiler: interka


interka

interka

Üye
Başlık Xiaomi içerik LG :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall


Üst Alt