LG X300 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LG X300 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
Samsung'un arkasında yükselişini sürdüren bir başka Güney Kore devi LG olurken, firma geçtiğimiz sene, giriş orta ve üst seviye bir çok modelini pazara sunmuştu. Bu sene de modeller firmadan gelmeye başladı ve resmi olarak duyurulan en yeni akıllı telefon ise LG X300 oldu. Bu akıllı telefon giriş seviyesi özellikleri ile bütçesi fazla olmayan teknoloji meraklıları için geliştirilmiş.



Yeni akıllı telefon LG X300, 5" büyüklüğünde dokunmatik LCD ekran içerirken, bu ekran 1280x720 piksel HD çözünürlük ile geliyor. Yeni akıllı, gücünü ise 1.4Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 425 yonga setinden almakta.

LG X300'ün sistem belleği 2GB olarak belirlenmiş ve ayrıca cihazın dahili veri kapasitesi de 16GB olmakta. Bu kapasite microSD kart takılarak daha da arttırılabiliyor. Akıllı telefonun arkasında 13MP LED flaş destekli kamera yer alıyor ve ön kamera da Selfie çekimler için 5MP olarak geliyor.

LG'nin yeni akıllı telefonunun diğer önemli özellikleri arasında 4G LTE, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2, ve NFC sayılabilir. Cihaz Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve son olarak bataryası da 2.500mAh olarak LG X300'de yer alıyor.

Bu cihazın fiyatı ise KRW 253,000 (yaklaşık $220) olarak belirlenmiş. Ancak şu an için cihazın ne zaman satışa sunulacağına dair bilgi bulunmazken, Güney Kore dışına çıkıp çıkmayacağı da belli değil.
 


Üst Alt