LG v30 kazandırıyor 1 kişiye v30+hediye

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
LG v30 kazandırıyor 1 kişiye v30+hediye
KATILIM KOŞULLARI
Yarışma, 15 Ocak – 31 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleşecektir.Kazananlar 6 Şubat tarihinde kampanya sayfasında açıklanacaktır.
* Yarışmada, V30 ürün videosu ile ilgili olan 4 soruya da doğru cevap verip, ve açık uçlu olan son soruya yorumunu yazan 1 kişiye V30+, 20kişiye HBS - 780 ve 10 kişi HBS - 820 LG Bluetooth kulak kazanacaktır. Kazananlar jüri oylaması sonucunda kazanan talihlilere verilecektir. Hediye kazanımı paylaşılan yorumlar uygunluk ve yaratıcılık gibi kriterlere göre değerlendirilecektir.
* Yarışmaya yalnızca 18 yaş ve üzeri yaştaki T.C vatandaşları katılabilir. 18 yaş altı katılımcılar katılıp davetiye kazansa bile yararlanamayacaktır.
* Hediye kazanan talihliler ile sisteme girdikleri kişisel bilgiler (ad, soyad, telefon numarası, emaıl adres ve address) üzerinden iletişime geçilecektir. Bu bilgileri sağlamış olmak ile,bu bilgilerin LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından kaydedilmesine, kullanılmasına ve de gerekli hallerde ana şirketi ve diğer iştirakleri ile paylaşımına onay vermektesiniz.
* Yarışmaya katılım ve uygulamadaki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.
 
  • Beğen
Tepkiler: vedat1966


Üst Alt