Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg Opitmus G Pro Ram
Sponsorlu Bağlantılar
OnurGÜZLEN
Üye
Konu Sahibi
Lg Opitmus G Pro Ram
Telefonu daha 2 gün oldu, widgetlardaki ram widgetanı kullanıyorum. 2 gb ramden sürekli 600 700 mb boş alan var, telefona oyun dahi yüklemedim. Sizce bu normal mi? Kaldırılması gereken programlar var mı?
Telefonu daha 2 gün oldu, widgetlardaki ram widgetanı kullanıyorum. 2 gb ramden sürekli 600 700 mb boş alan var, telefona oyun dahi yüklemedim. Sizce bu normal mi? Kaldırılması gereken programlar var mı?
normal bence kafana takma 100mb dahi görsen herşeyi açıyor yine
enver_techno
Üye
Asıl RAM çok boş olursa sıkıntı, cihazın yatarak para kazanıyor gibi bişey. Boşu boşuna şarj gitmesi yani. Bırak arka planda işler yapsın. Bunlar senin yararına ..
OnurGÜZLEN
Üye
Konu Sahibi
sarjı cok cabuk gıdıyor ya l5 kullanan arkadaşın ki cok fazla gidiyor ama benimkisi az az mesajlasmama ragmen sabah saat 8de %83tü şimdi saat 5'te %55 normal mi sizce?
sarjı cok cabuk gıdıyor ya l5 kullanan arkadaşın ki cok fazla gidiyor ama benimkisi az az mesajlasmama ragmen sabah saat 8de %83tü şimdi saat 5'te %55 normal mi sizce?
Normal bence bende yeni aldım g proyu.şarjı bi kaç hafta kullanımdan sonra asıl performansına kavuşacak diye düşünüyorum.bu arada kardeşim senin şarj adaptörün çok isiniyormu.benimki elimi yakacak derecede ısınıyor