Lg Nexus 5′in En Detaylı Görseli Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lg Nexus 5′in En Detaylı Görseli Ortaya Çıktı
İlk olarak arama motoru olarak karşımıza gelen Google, şu anda büyük yükseliş sonrasında Apple‘ın arkasından dünyanın en değerli markası haline gelmiş durumda. Google, hem yazılım alanın da hem de donanım alanında sunduğu hizmet ve ürünlerle adından söz ettiriyor. Son dönemde özellikle akıllı telefon ve tablet alanında başarılı ve ilgi gören ürünlerle karşımıza gelmişti.



Geçtiğimiz haftalarda Google yeni nesil Nexus 7 tabletinin tanıtımını gerçekleştirdi. Satışa da kısa sürede sunulan tablet, donanım açısından selefine göre daha üst düzeyde geliyor. Şimdi gözler firmanın diğer tabletiNexus 10‘a ve yeni nesil akıllı telefon modeli Nexus 5‘e çevrilmiş durumda.

Şu anda satışta olan Nexus 4 modeli oldukça beğenilmişti. Fiyat/performans oranı açısında oldukça iyi olan akıllı telefon sonrasındaGoogle şimdi de Nexus 5‘i sunmaya hazırlanıyor.

Nexus 5 son olarak FCC‘de ortaya çıkmıştı. Daha sonra Google‘ınAndroid 4.4 KitKat etkinliğinde de ortaya çıkan akıllı telefonun şimdi de en net görseli ortaya çıktı.

Google Nexus 5 akıllı telefon bir önce ki modelde olduğu gibi LGtarafından üretilecek. İddialara göre 5″ büyüklüğünde 1920×1080 pikselçözünürlükte ekran, Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti ile gelecek. Bu yeni akıllı telefonun 14 Ekim tarihinde duyurulacağı yönünde de bilgiler gelmekte.

LG Nexus 5′in en detaylı görseli ortaya çıktı
 


fk555897

fk555897

Üye
Mükemmel bir telefon olacak.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Tasarımdan ötürü tercihim olmadı Nexus 5 ...
Bir de nexus 4 deki hoparlör sorunundan ötürü almaya korktum açıkcası ..

Lg g2 iyi bir tercih oldu kesinlikle ...
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Arkasi ;:(
 
Invoke

Invoke

Üye
Kamera acaip çirkin duruyor.
 


Üst Alt