LG K4 akıllı telefon Rusya’da firmanın sitesinde göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG K4 akıllı telefon Rusya’da firmanın sitesinde göründü
LG’nin yeni K Serisi’nin en düşük modeli Rusya’da yakında satışa sunulabilir…



Akıllı telefon pazarının yeni yükselen yıldızlarından birisi olan LG, geçtiğimiz sene üst seviye modelleri LG G4 ve LG V10 ile dikkatleri üzerine çekse de orta ve giriş seviyesi bazı modelleri de pazara sunmuştu.



Giriş seviyesinde cihazlar sunmaya yeni sene ile birlikte devam eden firma, bu ayın başında Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda ise yeni LG K Serisini gün yüzüne çıkartırken, ilk üyeler LG K7 ve LG K10 resmi olarak duyurulmuştu.

Firmanın resmi tanıtım videosunda ise LG K4 adı ile bir başka modelin de varlığı ortaya çıkarken, henüz bu yeni model resmi olarak duyurulmuş değil. Bu LG K Serisinin en düşük modeli olan akıllı telefon şimdi de Rusya’da firmanın kendi web sitesinde göründü.

Cihazın teknik özellikleri hakkında da bilgi sahibi olmaktayız. Buna göre LG K4 akıllı telefon 4.5″ büyüklüğünde dokunmatik IPS LCD ekran ile geliyor. Ekran çözünürlüğü ise 480×854 piksel olarak belirlenmiş.

Yeni akıllı telefon MediaTek’in MT6735M yonga setinden güç alırken, sistem belleği 1GB ve dahili veri kapasitesi de 8GB olarak yer almakta. LG K4 akıllı telefonun arka yüzünde 5MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 2MP olarak önde konumlandırılmış.

131.9 mm x 66.7 mm x 8.9mm ölçüler ve 120gr ağırlık cihaz için belirtilirken, Google Android 5.1 Lollipop üzerinde çalışan LG K4’ün bataryası ise 1.940mAh olarak yer alıyor.

LG K4 akıllı telefon Rusya’da firmanın sitesinde göründü - MaxiCep
 


serdar_gs

serdar_gs

Üye
ama olmamış bu şimdi samsung modellerine benzemiş
 

Emre

Üye
Galaxy S3 çakması olmuş bu.
 


Üst Alt