Haber LG G7'nin Sızdırılan Görüntüsü, Ultra İnce Çerçevelere İşaret Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G7'nin Sızdırılan Görüntüsü, Ultra İnce Çerçevelere İşaret Ediyor
LG'nin Şubat ayında tanıtarak Mart ayında piyasaya sunacağı yeni amiral gemisi G7'nin internete sızdırılan görüntüsü, cihazın ultra ince çerçevelere sahip olacağını gösteriyor.


LG, G serisinin adlandırılmasını durdurduğunu açıkladı, ancak yeni amiral gemisinin adı yine de LG G7 olacak gibi görünüyor. LG G7'nin bazı ülkelerde Mart ayında, global olarak ise Nisan ayında satışa çıkması bekleniyor ve telefona ait olduğu iddia edilen ilk görüntü ortaya çıktı. Görüntüye göre, üstteki ve alttaki çerçeveler LG G6'ya göre çok daha fazla ince olacak, ancak kenardaki çerçeveler hiç olmayacak.

Görünüşe göre LG G7, G6'nın çok daha yüksek bir ekran gövde oranına sahip olacak. Ekran yine FullVision 18: 9 en-boy oranında bir ekran olacak ve ekranın üstündeki çerçeve alanında iki selfie kamerası olacak. Telefonun hoparlör kısmının sol tarafında led göstergesi ve yakınlık sensörü yer alacak.



Akıllı telefonun sol tarafında ses tuşları olduğu düşünülen iki buton görülebiliyor ancak güç butonunu büyük olasılıkla arka tarafta yer alacak. LG, amiral gemisi G7'yi gerçekten 2018 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürerse, bu cihaz büyük olasılıkla Snapdragon 845 yonga seti ve QuickCharge 4.0 ile birlikte gelecek diyebiliriz. Ancak LG'nin bu konuda geçmişi pek de parlak değil. LG G7 ile ilgili diğer söylentiler arasında ise iris tarayıcıya sahip olacağı iddia ediliyor.
LG G7'nin Sızdırılan Görüntüsü, Ultra İnce Çerçevelere İşaret Ediyor
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler ve Lohengram


bilisimler

bilisimler

Üye
Görünüm clas...
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular



Üst Alt