LG G6'nın Fiyatı, Sızdırılan Özellikler Nedeni ile G5'ten 50$ Pahalı Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G6'nın Fiyatı, Sızdırılan Özellikler Nedeni ile G5'ten 50$ Pahalı Olacak
LG'nin duyurusu yaklaşan amiral gemisi LG G6'nın fiyatına dair bazı iddialar ortaya atıldı. Bu iddialara göre LG G6'nın fiyatı bir önceki amiral gemisi G5'ten 50$ daha pahalı olacak.




Bugünlerde Güney Kore medyası, LG G6'ya özgü söylentilerle çalkalanıyor ve LG'nin yeni amiral gemisi hakkında, saygı değer "tedarik zinciri" kaynaklarından gelen spekülasyonlar konusunda yavaş yavaş teyitler alınmaya başladı. Son gelen bilgiler, LG G6'nın cam sandviç tasarım ve değiştirilemeyen batarya ile geleceği yönünde ipuçları veriyor. Bunun nedeni ise LG G6'nın, beş metre derinlikte yarım saat su geçirmeden kalabileceği işaret eden IP68 sertifikasına sahip ilk LG amiral gemisi olacak olması.

https://www.maxicep.com/lg-g6nin-prototipine-ait-canli-gorseller-ortaya-cikti
LG G6'nın Prototipine Ait Canlı Görseller Ortaya Çıktı
LG G6'nın 5.7 inç 1440x2880 piksel LCD panel bilgisi ise artık söylenti değil, çünkü LG G6'nın sıradışı 2: 1 Univisium en-boy oranıyla bu ekranın G6'nın ruhunun aynası olacağını söylediği biliniyor. LG G6'nın üst ve alt çerçevesi, ön cephede sadece 4 mm alan kazanmak için daraltıldı ve görünüşe göre LG G6 bu yıl trend olacak "all-screen" listesine eklenecek. Gelen bilgilere göre LG G6 dual kamera ve parmak izi tarayıcısına da sahip olacak. LG V20'deki gibi 32-bit DAC ses teknolojisinin de LG G6'da yer alacağı iddia ediliyor.

İlginç bir husus da LG'nin tüm özellikleri bütün pazarlarda sunmamaya, uygun olan pazarlarda ise uygun özellikleri ekleyerek LG G6'yı satışa sunmaya karar vermiş olması olarak gösteriliyor. Örneğin, kablosuz şarj özelliği, uluslararası LG G6 modellerinde yer alacak, ancak MST ile mobil ödemeler Samsung Pay'ın dışında gerçekten yerelleşmediğinden, sadece Magnetic Secure Transmission (MST) çipi yerel tüketim için olacak Kore modellerinde kullanıma sunulacak. Aslında, herhangi bir Android telefonun bu işlemleri yapmasına izin verecek Samsung Pay Mini uygulaması Kore Play Store'da piyasaya sürülecek. Kore'deki kullanıcılar ise kablosuz şarj özelliğinden mahrum kalacak zira bu özellik Kore'de yaygın olarak kullanılan bir özellik değil.

Bu özellik karışımı strateji ile LG'nin maliyetleri düşürmeye çalıştığı bildiriliyor. Buna göre G6, tüm bu yeni özellikler ve premium tasarım materyalleri ile birlikte, başlangıç fiyatı yaklaşık için 770 ABD Doları fiyat etiketi ile Güney Kore'de satışa sunulacak. LG G5'in başlangıç fiyatı ise 720 usd civarında olmuştu. Analistler ise 40-50 dolarlık fiyat artışının tüketiciler için çok önemli olmayacağını zira LG'nin rakipleri Samsung ve Apple da yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve İPhone 8 akıllı telefonlarını geçtiğimiz yıldan daha uğrarken fiyatlarla satışa sunacak.
LG G6'nın Fiyatı, Sızdırılan Özellikler Nedeni ile G5'ten 50$ Pahalı Olacak
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İyiymiş
 


Üst Alt