LG G6'nın Bataryası için Standartların Üzerinde Testler Uygulanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LG G6'nın Bataryası için Standartların Üzerinde Testler Uygulanıyor



Güney Koreli şirket LG, LG G6'nın bataryasının aşırı ısınmasını önlemek için, ısı yayılmasına yardımcı olan bakır ısı borularını kullanacağını söylüyor. Telefonun içindeki ısının dağıtılmasını sağlayan ısı boruları sayesinde, telefon 150 derece sıcaklığa ulaşsa bile batarya aşırı ısınmayacak. Bu teknoloji, PC ve dizüstü bilgisayar pillerinde yaygın olarak kullanılıyor ve bir cihazın içindeki sıcaklığı %6 ila %10 arasında düşürüyor. LG G6, telefonun içindeki ünitelerin birbirinden yeterli aralıklarla yerleştirileceği şekilde tasarlandı.

LG, güvenlik konusunu rakibi Galaxy S8'e karşı bir koz olarak kullanmak istiyor. LG, yeni amiral gemisi LG G6 ile daha güvenli bir batarya vaad ederek, Samsung Galaxy Note 7 bataryası nedeni ile endişeli olan tüketicileri kendi ürünlerine çekmeyi amaçlıyor. Buna ek olarak Güney Koreli şirket, yeni amiral gemisi G6'nın bataryasını Avrupa ve Amerika standartlarının %15 üzerinde test ettiğini belirtiyor.

LG Electronics'ten Lee Seok-jong yaptığı açıklama; "Daha fazla tüketicinin güvenli akıllı telefonlar aramaları nedeniyle yeni amiral gemisi akıllı telefonların güvenliğini ve kalitesini önemli ölçüde artıracağız ." derken sözlerini şöyle sürdürdü;

ABD ve Avrupa'daki uluslararası standartlardaki sıcaklıktan yüzde 15 daha yüksek bir sıcaklığa kadar batarya ısı maruziyeti testleri yapıyoruz. Batarya aynı zamanda keskin bir çivi ile delme veya üstten ağır bir nesne düşmesi gibi çeşitli testlerden geçiyor.
LG, en büyük rakibi Galaxy S8 piyasaya sunulmadan önce G6 ile tüketicilerin karşısına çıkmak istiyor. LG G6 gelecek ay MWC 2017'de tanıtılacak ve iddialara göre 10 Mart'ta piyasaya sürülecek. Galaxy S8 ise MWC'de duyurulabilir, ancak üretim için belirli bileşenlerinin gelmesinin beklendiğinden piyasaya sürülmesi Nisan ayına sarkabilir. Ayrıca Galaxy Note 7 fiyaskosunun ardından uygulanan uzun test süreci de Galaxy S8'in gecikmesine neden olacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


krmergul

Üye
LG G6‘nın bu kavisle birlikte ekran/kasa oranını ciddi şekilde arttırması bekleniyor. Alt ve üstten boşlukları kalan ve sanal tuşlarla da ekrandan yemesi kullanıcıları oldukça rahatsız eden durumlar, 2.5D kavisli ekranla çözülecek gibi görülüyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Barı Sıvı Soğutma yapsınlar Yanında Bide 12 CM Fanla Dolanırık :D
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Anakartı test etmeyi unutmasinlar da...
 

Benzer Konular



Üst Alt