LG G6 yakında Türkiye'ye merhaba diyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G6 yakında Türkiye'ye merhaba diyecek
Güney Kore kökenli dev mobil cihaz üreticisi LG'den gelen açıklama doğrultusunda, harika bir hediye ile birlikte G6 ülkemizde satışa sunulacak.




Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında tanıtımı LG tarafından gerçekleştirilen G6 isimli üst seviye akıllı cep telefonunun satışlarına birçok ülkede başlanıldı. Çok yakın bir süreç içerisinde ülkemizde de ön siparişi alınmaya başlanılacak olan G6’nın, Türkiye’deki tüketicilere bir de önemli sürprizi olacak.


Firma tarafından gerçekleştirilen resmi açıklamaya baktığımızda, yakında ön siparişleri alınmaya başlanılan cihazın yanında LG Minibeam (PH 150) ön sipariş hediyesi de sunulacak. Bu hediye ile birlikte cep telefonunuzda izlediğiniz video yada sakladığınız resimleri çok kolay bir şekilde ekrana yansıtabileceksiniz.


Firma cephesinden gelen resmi açıklamada cihazın çıkış tarihine ait kesinlikle bir vurgu da yapılmamışken, tahminlerimize göre önümüzdeki ayın ortalarında LG G6 ülkemizdeki raflarında yer alacak. Firma amiral gemisi serisi olarak tanıttığı LG G6 ile birlikte yeniden küresel pazarda savaşmayı amaçlayacakken, bunu başaracak gibi duruyor.


Özellikle LG G6’nın içerdiği özelliklere göre uygun fiyat etiketiyle satışa sunulacak olmasını başarının sırrı olarak gösterebiliriz.



LG G6'nın özelliklerine öncelikle selefi LG G5 ile karşılaştırmalı olarak göz atalım:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar



DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Giderek Appleye Yöneliyolar :D Yoksa Apple LGYimi Satın ALıyo asdfghj
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Giderek Appleye Yöneliyolar :D Yoksa Apple LGYimi Satın ALıyo asdfghj
ne alaka bir açıklar mısın :)
he ayriyeten türkiyede appledan pahalılık denilince ilk akla kesinlikle zamsung geliyor 2.sony 3 lg en pahalısı ise htc :ehe
 


Üst Alt