LG G6, MWC 2017'de resmi olarak duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G6, MWC 2017'de resmi olarak duyurulacak
LG, 26 Şubat tarihinde MWC 2017'de etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.



Güney Kore'nin önemli firmalarından olan LG, çok yakında önemli bir akıllı telefon modelini duyuracak. Firma gelecek ay sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde etkinlik düzenleyeceği duyurusunu gerçekleştirdi. Bu etkinlikte de firmanın yeni amiral gemisi LG G6'yı resmi olarak duyurması bekleniyor.

MWC 2017, bu sene de bir çok önemli cihaz duyurusuna ev sahipliği yapacak. Sony, Huawei, Motorola gibi bir çok firma MWC 2017'de etkinlik düzenleyeceklerini duyurdular ve şimdi de LG bu firmalar arasına katıldı.

Geçtiğimiz seneye baktığımızda LG, amiral gemisi modeli olan LG G5'i geçtiğimiz sene Nisan ayında duyurmuştu ve daha önceki modellerde de Nisan ve Mayıs ayında duyurular gelmişti. Şimdi ise firma amiral gemisi için duyuruyu biraz daha öne alıyor. Şubat sonunda duyurulacak olan LG G6 akıllı telefonun ayrıca Mart ayında da satışa çıkması bekleniyor.

Bu sene "See More, Play More" sloganını kullanan LG'nin yeni akıllı telefonu iddialara göre 5.7" büyüklüğünde ve 2880x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. Ayrıca 3.5mm kulaklık girişine de sahip olacak olan akıllı telefonun Qualcomm'un sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemci içeren Snapdragon 835 yonga setinden güç alaağı belirtilmekte.

Suya dayanıklı yapı içerecek olan cihazda ekran / gövde oranı da yüksek olacak. Ayrıca önceki model gibi modüler yapı da içermeyecek olan akıllı telefon metal ve cam malzeme tasarımı ile sunulacak.

LG G6, MWC 2017'de resmi olarak duyurulacak
 


Üst Alt