LG G6 akıllı telefonun yeni görseli ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LG G6 akıllı telefonun yeni görseli ortaya çıktı
Akıllı telefon pazarının güçlü firmaları, yeni modelleri ile 2017'de de rakiplerine karşı üstün gelerek, cihazlarını daha fazla satma çabasına girecekler. Bu ay ile birlikte yeni cihazlar da gelmeye başlarken, henüz amiral gemisi seviyesinde üst seviye modeller ise pek fazla duyurulmuş değil. Kısa bir süre önce HTC, üst seviye bir modeli olarak HTC U Ultra'yı tanıtmıştı.



Pazarın önemli teknoloji devlerinden olan LG de bu sene farklı modellerle karşımıza gelecek ve en önemli modelinin ise firmanın yeni amiral gemisi LG G6 olması bekleniyor. Bu akıllı telefon büyük ihtimalle gelecek ay sonunda İspanya, Barcelona'da düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulacak.

Geçtiğimiz günlerde LG G6'ya ait olduğu iddia edilen ve ön kısmın üst yarısını sadece ortaya çıkartan bir görsel ortaya çıkmıştı. Şimdi de aynı şekilde bir görsel daha gelirken, bu kez, cihazın yan tarafı da görülmekte. Baktığımızda yanda SIM kart girişi yer alıyor ve ayrıca anten çizgisi de görülebilmekte. LG kavisli ekran kullanmazken, üstte ince çerçeve tasamı dikkat çekiyor.

26 Şubat tarihinde resmi olarak duyurulması beklenen LG G6 akıllı telefonun 5.7" büyüklüğünde ve 2880x1440 piksel çözünürlüğünde ve 18:9 görüntü oranına sahip ekran ile geleceği iddia ediliyor. Ayrıca Samsung'un üretilen Snapdragon 835'leri alması nedeni ile cihazın Qualcomm Snapdragon 821 ile pazara sunulacağı da kaydedilmekte.

Akıllı telefonun arkasında çift kamera ve parmak izi tarayıcısı yer alacak.

LG G6 akıllı telefonun yeni görseli ortaya çıktı
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
olmamış bence
 


Üst Alt