LG G6 akıllı telefonun duyurusunu canlı olarak izleyin

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
LG G6 akıllı telefonun duyurusunu canlı olarak izleyin
LG G6 akıllı telefonun duyurusunu canlı olarak izleyin
LG'nin yeni amiral gemisinin MWC 2017'de duyurusu YouTube üzerinden canlı izlenebilecek.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güney Kore'nin büyük teknoloji devlerinden olan LG, bir kaç gün sonra yeni amiral gemisi akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirecek. Bu sene LG G6 adı ile gelecek olan firmanın yeni amiral gemisi İspanya, Barcelona'da düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi içerisinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte gün yüzüne çıkacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
LG bu etkinliği ayrıca YouTube üzerinden canlı olarak yayınlayacak. 26 Şubat tarihinde saat 13:00'de başlayacak olan bu etkinliği haberimiz içerisinde yer alan video üzerinden izleyebilirsiniz.

LG'nin yeni akıllı telefonu hakkında bilgiler bir süredir gelmeye devam ediyor. Cihazın hem görselleri, hem de teknik özellikleri ortaya çıktı. LG G6, önceki modele göre daha büyük ekran ile gelirken, yüksek ekran / gövde oranı dikkat çekiyor. Cihazın arkasında çift kamera bulunuyor ve ayrıca parmak izi tarayıcısı da yine arkada konumlandırılmış.

İddialara göre 5.7" büyüklüğünde ve 2880x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihaz Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 821 yonga setinden güç alacak.

6GB sistem belleği ve 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi içerecek olan LG G6 akıllı telefonun arkasında 16MP çift kamera bulunacak ve ön kamera da 12MP olarak gelecek. İşletim sistemi ise Google Android 7.0 Nougat olmakta.

LG G6 akıllı telefonun duyurusunu canlı olarak izleyin
 

Ekli dosyalar



Üst Alt