LG: G6 1440x2880 Piksel Ekran, Al Asistan ve Isı Boruları ile Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG: G6 1440x2880 Piksel Ekran, Al Asistan ve Isı Boruları ile Gelecek
KAYNAK LİNKİ => LG: G6 1440x2880 Piksel Ekran, Al Asistan ve Isı Boruları ile Gelecek

LG Kore, yeni amiral gemisi akıllı telefon G6 ile ilgili açıklama yaptı. Gelen bilgiler, LG G6'nın 1440x2880 piksel 2:1 aspect ratio ekrana sahip olacağına işaret ediyor.





LG'nin 26 Şubat tarihinde İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek olan MWC 2017 etkinliği için davetiyeleri göndermesinden sonra, şimdi de yayınlanan basın bülteni ile yeni amiral gemisi LG G6 hakkında daha fazla detay paylaşıldı. Son zamanlarda gelen iddialarda yer aldığı gibi LG G6, Güney Koreli şirketin üzerinde çalıştığı alışılagelmişin dışında 2:1 en boy oranına sahip, 1440x2880 piksel çözünürlükte ve 564ppi piksel yoğunluğa sahip ekranla gelecek.

https://www.maxicep.com/lg-g6-mwc-2017de-resmi-olarak-duyurulacak
LG G6, MWC 2017'de resmi olarak duyurulacak
Genel olarak 16:9 formatlı ekranların akıllı telefonlarda kullanılıyor olması nedeni ile 2:1 formatlı ekran için alışılmadık diyoruz. Bu ekran oranı, gelecekteki 65 mm 2.20: 1 filmlerin ve HD 1.78: 1 video standartlarının matematiksel ortalamasında birleştirmeyi amaçlamak için önerilen Univisium evrensel film formatına tamamen eşit. Aslında bu ekranı kullanmak hiç de kötü bir fikir değil zira uyumlu yapımların kullanımı yavaş yavaş artıyor. 2:1 aspect ratio ile sunulan yapımlar arasında Netflix'in 2013 serisi "House of Cards", Amazon'un orjinal şovu "Transparent" ve Netflix'in gişe rekorları kıran "Stranger Things" yapımları bulunuyor.



LG, bu sıra dışı ekrana MWC 2017 tanıtım etkinliği için hazırladığı davetiye görselde de atıfta bulunuyor. Standart 16:9 formatlı bir ekranda resimde görülen havai fişek görüntüsü ekrana sığmayabilirdi. Bu da LG'nin "See More, Play More" sloganı ile uyumlu bir görüntü çiziyor.

LG'nin G6 davetiyle ilgili basın bülteninde açıkladığı diğer bilgiler arasında, telefonun içinde ısı dağıtma boruları olacağı ve endüstri standartları için gerekenin ötesinde titiz kalite testlerine tabi tutulacağı bilgileri yer alıyor. Bu iddiaların kere ikisi de daha önce dile getirilmiş olmasına rağmen, şüphesiz Galaxy Note 7 bataryası ile uğraşan Samsung'dan pay kapmak için sürekli gündemde tutulduğu gerçeği saklanamaz.
 


Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ghost sceern sorununu cozdulermi acaba lg g5 g4 de cok sikinti yaşadim
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
950 Dede Vardı Bu Hepsi Alışkanlık Haline Getiriyo Artık Görende OC Bİlgisayarı Mübarek :D
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ghost sceern sorununu cozdulermi acaba lg g5 g4 de cok sikinti yaşadim
Lumia 950 değil Lumia 950 XL'de vardı ama onunki Snapdragon 810'un ısınma sorunu içindi. LG burada Galaxy Note 7'nin batarya fiyaskosundan yararlanmaya çalışıyor. Muhtemelen pazarlamada da bol bol bu konuyu işleyecekler. Şöyle güvenli böyle sağlam gibisinden
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
s8 den önce satışa cıkacakmış zaten s8 çıkana kadar biz satacagımızı satarız peşindeler heralde dedigin de dogru faydalanacaklar bak biz yaptık note 7 gibi değil gibisinden
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Herhalde dünyada en son alacağım markalardan bir tanesi lg neredeyse her g serisi cihazında bir sorun çıkıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall


Üst Alt