LG G3 Stylus akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fk555897

fk555897

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Stylus akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
Güney Kore kökenli LG, geçtiğimiz Mayıs ayı sonunda amiral gemisi modeli G3′ü resmi olarak duyurmuş ve Haziran ayı sonu itibari ile de dünya genelinde satışa sunmaya başlamıştı. Donanımolarak üst seviyede gelen akıllı telefon Quad HD ekranı ile yoğun ilgi görürken, LG farklı versiyonlar da sunmaya devam ediyor.
Bir süre önce LG’nin G3 modelinin Stylus kalem içeren bir versiyonunun detayları ortaya çıkmıştı. LG G3′e göre çok daha düşük donanım özelliklerine sahip olan bu akıllı telefon IFA 2014 öncesinde firma tarafından resmi olarak duyuruldu.

LG G3 Stylus adı ile duyurulan akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve 960×540 piksel qHD çözünürlüğünde ekran ile geliyor. Yonga seti olarak ise 1.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga seti yer almakta.

Akıllı telefonun arka yüzünde 13MP çözünürlükte kamera yer alırken, ön kamerası ise 1.3MP olarak geliyor. 1GB sistem belleğine sahip olan yeni LG G3 Stylus akıllı telefonun batarya kapasitesi ise 3.000mAh olarak yer alıyor.

Yeni akıllı telefon 149.3mm x 75.9mm x 10.2mm ölçülere sahip ve 163gr ağırlığında. İşletim sistemi ise Android 4.4.2 KitKat olarak belirlenmiş.

LG G3 Stylus gelecek ay siyah, beyaz ve altın rengi olarak Brezilya’da satışa sunulacak. Daha sonra ise Asya, Orta Doğu, Afrika’da belirlenen pazarlarda yerini alacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt