Öneri (Çözüldü) LG G2 Şarjı Bitti Açılmıyor ! Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
(Çözüldü) LG G2 Şarjı Bitti Açılmıyor ! Lütfen Yardım
Sabah Okula Gittim ve Geldiğimde Telefonu Şarja Taktım Baktım Şarj Aleti Bozulmuş Gibiydi Biraz Algılamıyordu Arızalıydı . Biraz Sağ Yap Sol Yap Derken Şarj Olmaya Başladı. Biraz Oynadım En Sonunda Şarjı ççook az kaldı kendiliğinden kapandı ve Şu Hata Çıktı "firmware update do not plugin " diye bi hata çıktı halbuki ben güncelleme falanda yapmıyordum. Sonunda Şarjdan Çıkardım , Şarjı Bitti , Tekrar Takıym Dedim Olmuyor Ne Kadar Denesemde Olmuyor Kırmızı Şarj Işığı Yanardı Yanmıyor. Anca Lg Logo Çıkıyor Anında Kapanıyor . Başka Şarj Aletindede Denedim Yok Anam Yok . Sabahtan Şarja Taktım Akşama Kadar Durdu Yine Aynı Telefonu Açma Tuşu + Ses Kısma Tuşuna Basdım Orda Lg Logosu Çıkıyor 3-4 Saniye Bekliyor Yine Kapanıyor Lütfen Yardım Edin !

LG Yazılım Güncellemesi Yaklaşık 3-4 Hafta Önce Yapıldı 5.0.2 Oldu
LG G2 D802TR - Garantisi Bitti

Durun Durun Gelişme Var Telefon Açma Kapama + Ses Kısma + Ses Açma Tuşuna Aynı Anda Bastım Korece mi Ne Yazılar Çıktı ve Kapandı :DBide Şarja Taktım Yarım Saat Önce Şimdi Logosu Geldi Kapandı Hemen Anlamıyorum Noluyor!

 
Son düzenleme:


mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu bi Allah'ın Kulundan Cevap Kusura Bakmayın Acil İşlerim var Sizlerinde Var Bİliyorum Özür Dilerim Ama Pufff
 
ibrother

ibrother

Üye
Telefon download a giriyorsa kdz indirip flaslamayı denedin mi
Yazılım eksik atılmış olabilir.

İstersen format at bide ses kısma ve power i aynı anda basılı tut , lg logosu gelince bırak ve tekrar ses kısma ve power i aynı anda basılı tut sonra gelen ekranda yes yes yap format atar.eğer bu olmazsa mecbur lollipop kdz sini indirip flaslayacaksın.
 
  • Beğen
Tepkiler: mta122003
Orhan Bütün

Orhan Bütün

Üye
beliki o güncelme sirasıda telfon kapandıysa yazılım günceleme hizmeti yada pulugin(eklentisi) hasar almış yada silinmiş olabilir o korece yazı dowload modu du şimdi önce hard reset at o olmasa stok rom yükle ikisinden biri olayı çözer ikiside olmas bir fiziksel hata vardır bir teşekür yeter
 
  • Beğen
Tepkiler: mta122003
mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Şimdi Okula Gideceğim Telefonu Şarja Taktım oKULDAN Gelince Bi Deneyeceğim Saolun
Arkadaşlar Saolun Allah'ıma Şükürler Olsun Düzeldi Nasıl Oldu Hiçbir Fikrim Yok Büyük İhtimalde şarj Yerinde Sorun Vardı Telefonu Şarja Taktım Sandalyenin Ayağınıda Şarj Yerine Koydum Bi Baktım Işıgı Yanıyor Çok Saolun
 


Üst Alt