LG G2 Hard Reset 4.4.2

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 Hard Reset 4.4.2
arkadaşlar hard reset atamıyorum TR20C yazılımı yüklü downgrade yapmıştım ama hangi tuş kombinasyonunu denediysem olmadı yardım edin telefonum açılmıyor :(

Luck Star

Luck Star

Üye
1. yöntem: Telefonu kapatın. Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. LG Logosu geldikten sonra elinizi çekin ve 1 saniye geçmeden tekrar aynı tuşlara basılı tutun. Karşınıza Factory reset ekranı gelicektir, güç tuşunuza 2 3 kez basın ve hard reset işlemine başlayacaktır.

2. yöntem: Telefonu kapatın. Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. LG Logosu gelince elinizi çekin ve 1 saniye geçmeden Ses kısma ve Ses açma tuşuna basılı tutun. Karşınıza Factory reset ekranı gelicektir. Aşağıda bir soru sorulucaktır '' Yes, No'' diye seçenekler çıkıcaktır. Ses tuşlarımız ile Yes seçeneğimizin üstüne gelip Güç tuşumuz ile seçeneğimizi onaylıyoruz. Ardından tekrar bir soru geliyor onada Yes diyoruz ve hard reset işlemine başlıyor.
O da olmazsa telefonu kapat pcye bağlarken ses açma tuşuna bas download mode gelmesi lazım. Geliyorsa sorun yok stock flashlarsın :)

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
download mode geliyor zatende ben kitkata dönmek istedim olmadı onu nasıl yapıcaz bilgin varmı

Luck Star

Luck Star

Üye

stock rom atmak çok basit burada sürekli çıkan hatalara çözüm olarak işini sağlama al yöntemiyle anlatılmış..

tavsiyem jelly bean 4.2.2 indir onu flashla. Sonra 4.4.2 güncellersin. Yoksa 4.4.2 de hata veriyor bazen...

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim şu anda telefonumda lollipop yüklü direk 4.2.2 ye downgrade yaparmı ki telefon ?
bana link atabilirmisin sana zahmet 4.2.2 nin telefonum 16gb model arkasında LG-D802TR yazıyor

Luck Star

Luck Star

Üye
Downgrade sorun olmuyor da link bilmiyorum malesef :(

yukarıya ime check kısımına imeini yaz senin sürümün çıkar sonra yine bu sayfadan uygun olanın 4.2.2 olanını indir yani 10C

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim çok makbule geçti vakit ayırdığın için teşekkür ederm

Takipçi Satın Al

Üst Alt